Левски забрани шест неща на феновете за мача в Белгия

17:53
Левски забрани шест неща на феновете за мача в Белгия
Относно футболния мач АА Гент- Левски София на 1 декември 2010 искаме да предупредим всички фенове, че важи белгийския футболен закон. Всички инструкции, дадени от помощниците в организацията, служителите на реда и служителите по безопасност, трябва да се спазват, гласи съобщение на официалния сайт на "сините".

Забранява се следното:

-Да се намирате под влияние на алкохол, наркотични или упойващи вещества;
-Хвърлянето или изстрелването на каквито и да било предмети;
-Да се намирате върху преградите или оградите;
-Подстрекателството към побоища, омраза и гняв;
-Текстове, символи, хорови изпълнения, жестове, неуместни изказвания, които дават поводи за расизъм, ксенофобия, провокация и дискриминация.
- Внасянето на пиротехнически предмети (предизвикващи дим, светлина, шум) както и опита за внасянето им.

Ще се извърши повърхностен контрол на облеклото и багажа, за да се детектират предмети, чието внасяне в стадиона може да наруши хода на състезанието, обществения ред и да заплаши безопасността на зрителите. Прътовете на знамената са разрешени само ако отговарят на следните условия: прътовете трябва да са гъвкави и леки, кухи, пластмасови, с максимална височина 1,5 м и да се състоят от една част и от един прът на знаме. Благодарим на всички фенове за стриктното съблюдаване на тези указания и желаем на всеки приятно и благополучно състезание.

Продажбата на билетите стартира от 10:00 ч. до 12:45 ч. и от 14:00 ч. до 19:30 в секретариата указан на картата долу, от 19:30 ч.  до 21:05, ще се продават пред трибуна 4, също така указана на картата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация