Алегри: Искаме да спечелим всичко, взимаме нов нападател

12:32
Алегри: Искаме да спечелим всичко, взимаме нов нападател
Треньорът на Милан Масимилиано Алегри вярва, че тимът му все още не е показал целия си потенциал и според него "росонерите" могат да спечелят всички турнири в които участват. Според италианския наставник, неговите играчи могат да се преборят със всеки съперник и в края на сезона да триумфират с титлите в Калчото и Шампионска лига.

"Искаме да спечелим всичко", каза Алегри в интервю за "Газета дело Спорт".

"Не можем да си служим ограничения. Просто имаме футболисти, които са способни на всичко. Златан Ибрахимович е лидер в нападението ни, ние имаме нужда от играч като него. Роналдиньо е положително настроен, аз го харесвам, а той демонстрира, че винаги е готов да помогне на отбора. За Робиньо мога да кажа, че има какво още да покаже. Гатузо пък ни показва характер и воля за победа", коментира Алегри.

След като стана ясно, че ветеранът в нападението на Милан Филипо Индзаги се контузи тежко и ще отсъства почти до края на сезона, тръгнаха слухове, че "росонерите" ще привлекат нападател през зимния трансферен прозорец.

"През януари ние ще търсим голям нападател", заяви лаконично Алегри по този въпрос.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

shizofrenik
26.11.2010 16:18

Точно ЮНАЙТЕД и Челси хахахахаа . В момента само Барса и Реал са над Милан друг невиждам кой

Don_Gonzo
26.11.2010 14:44

beckham_07, Юнайтед ли? Май ти не виждаш по-надалеч от носа си

beckham_07
26.11.2010 14:08

Явно не виждат по-далеч от носа си Алегри.Как да спечелят всичко.За това ти трябва корав състав с широка резервна скамейка.А и да не би другите отбори в Европа да са толкова слаби колкото италиянските!?Там в момента няма нито един които да се противопостави на Барса,ЮНАЙТЕД,Челси и др-те класни отбори !!!!!!! *devil*