Гласят новия в Левски да смени Веско Минев

09:33
Гласят новия в Левски да смени Веско Минев
Французинът Жан-Кристоф Вержерол е доведен на "Герена", за да смени левия защитник Веселин Минев. Близнакът със сигурност ще бъде продаден през зимата, научи "7 дни спорт". Той се е разбрал с шефовете, че му е време да отиде зад граница, в момента му се търси отбор.

Според transfer-markt.de цената на Минев в момента е от порядъка на 750 000 евро. В Европа сега е лесно да продадеш качествен ляв защитник, тъй като има голямо търсене за този пост, коментира футболен мениджър. Минев е и национал, което ще помогне за по-бързата му продажба. Същият агент счита, че близнакът в най-лошия случай ще отиде в Израел. Според него обаче Минев има качества да играе в първите дивизии на страни като Франция, Холандия и Белгия.

Интересното е, че Веселин Минев е доста по-скъп от брат си Йордан, който играе в ЦСКА. За Данчо transfermarkt.de определя цена от едва 450 000 евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
26.11.2010 10:48

Време му е да го прадават, че вече е на 30 и скоро ще почне да му спада формата *smile* Пък новия дано успее да разгърне потенциала си все пак е и сравнително млад

peshotar
26.11.2010 10:30

я стига...да ходи в Израел..по-добре в Левски.Пък ако замине,дано поне новия да не е по-слаб,пък ако е по-добър...няма да е фатално *thumb_up*