Динамо Загреб отряза Арсенал за Вършалко и Ковачич

19:56
Динамо Загреб отряза Арсенал за Вършалко и Ковачич
Отборът на Динамо Загреб е отхвърлил оферта на Арсенал за своите млади играчи Шиме Вършалко и Матео Ковачич.

Централният защитник Вършалко е на 18 години и е смятан за един от най-големите таланти в европейския футбол, като много английски грандове преследват неговия подпис. 16-годишният Ковачич пък е полузащитник и от Динамо признаха днес, че от Арсенал са пратили делегация, за да го договорят по-рано този месец. Вицепрезидентът на хърватския гранд Здравко Мамич обаче заяви, че е отказал оферта за двамата от страна на лондонския тим на стойност 20 милиона евро. Той заяви за "Спортски Журнал":

"Преди десетина дни имахме специално посещение в Загреб. Пристигнаха хора от Арсенал, които бяха готови да платят 20 милиона евро за Вършалко и Ковачич. Те обаче остават в Динамо, Арсенал просто искаха да ги купят като бъдеща инвестиция. Моят отговор обаче бе доста остър, казах им "НЕ" на секундата".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
26.11.2010 11:02

Ами, развиват си момчетата и правят истински печалби от тях. Ама и влагат пари в тяхното развитие. Тука гледат с 3-4 хиляди издръжка на човек за цялото обучение няколко милиона да му вземат. Тея на колко лагери са ходили, не е истина. А какви бази имат......

rusev11
26.11.2010 01:27

Вие пък как вярвате на тия глупости.Кога сте видели Арсенал да дава 20 милиона.Интерес може и да има ама Венгер не би дал повече от 5 милиона за двамата.Техния най-скъп трансфер е 15 милиона а за 2 хлапака щели да дадат 20.Пълни глупоти говори тоя за да им вдигне цената.Успех ще е ако им вземе повече от 4 5 милиона(на двамата общо).

admirall
25.11.2010 20:39

Бай ти Ганю и за 800 000 ще го продаде,само да му ги даде някой *lol*

biserms
25.11.2010 20:06

Ето че в Хъравтия са хитри....20млн им предлагат, но те желаят да извлечат още полза от тези таланти и да ги продадат след някоя друга година дори за повече ! Но в България сме тъпи и ще дам за пример Левски.Гара Дембеле си отива още през зимата при една оферта от 2-2.5млн. Мустака изобщо няма да се замисли и ще го даде на който и да е ако му извадят толкова пари.Е за тва футбола ни не се развива ! *thumb_down*