Николай Михайлов: Гордея се с представянето си срещу Интер

13:46
Николай Михайлов: Гордея се с представянето си срещу Интер
Вратарят на националния отбор на България Николай Михайлов разкри, че може само да се гордее с представянето си по време на вчерашния мач между Интер и Твенте. Въпреки че холандският тим загуби с 0:1, българинът спаси много положения и дори от "Газета Дело Спорт" обявиха, че Михайлов е бил най-добрият играч на Твенте в сряда вечер.

Ето какво заяви вратарят в своя официален сайт:

Много съжалявам, че не взехме поне точка от Интер на "Джузепе Меаца". Мисля си, че аз и моите съотборници се раздадохме и се представихме на ниво срещу толкова класен отбор, като няма от какво да се срамуваме. Отпаднахме от Шампионската лига, но продължаваме участието си в Лига Европа през февруари, където се надявам да покажем още по-добри игри. Тъжно е, че напускаме най-престижния клубен турнир в смета, но сме горди с показаното срещу едни от най-добрите отбори в Европа, като пред нашите фенове ще се опитаме да отмъкнем още точки в последния мач с Тотнъм. Интер са настоящия шампион на Стария континент, а Тотнъм са тим с огромен бюджет и разполагат с играчи от световна класа. Надвихме класен германски отбор какъвто е Вердер и то в Бремен. За Твенте това беше дебютно участие, но нямаме търпение да се върне и догодина в групите на Шампионската лига, но за да се случи това трябва да се върнем към победите и в Ередевизие, където след дълга серия без поражение допуснахме две последователни загуби и отстъпихме лидерската позиция.
За мен беше истинско удоволствие да играя на легендарен стадион като "Джузепе Меаца", но с малко повече късмет можеше да запомня дебюта си на този стадион и с положителен резултат. Надявам още догодина отново да се върнем да играем в Милано срещу един от световните грандове като Интер или Милан, което ще значи, че сме отново в Шампионската лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ip
26.11.2010 13:35

"но сме горди с показаното срещу едни от най-добрите отбори в Европа"..... заглавието не е много коректно, а някои чели недочели, почнаха да го съветват пича. Четете статиите преди да пишете, момчета *joking*

peshotar
25.11.2010 20:54

Добре аз не видях къде точно казва това???

Damacon
25.11.2010 19:00

ах моето момиче не съм фен на интер, но мога да ти кажа че не интер ви острани миналата година, а Моу. И тази седмица се надявам да гледаш ел класико, защото Моуриньо змае как и има с какво да ви срази отново. Мразя Реал Мадрид но този треньор просто знае как се правят нещата.

thrill
25.11.2010 16:14

По принцип е за предпочитане другите да те хвалят, а не ти сам себе си. Особено, когато се касае за млад(макар и вече доста поплешивял) футболист. *smile* Хубаво би било, когато говори за участие в Шампионска лига да споменава и по една-две добри думи за предшественика си, благодарение на когото той има възможност да вземе участие в това състезание. Най-добронамерено съветвам това момче да остави оценките за себе си на други хора, а самият той да се съсредоточи само и единствено върху играта си. Нека да бъде наясно, че все още нищо не е постигнал и да не бърза толкова да се слага сред световния елит. Колкото по-рано го разбере, толкова по-добре за него и толкова по-надалеч ще стигне. Дано !