Камата блъфира Мис Испания с \"дупчена кента\"

09:11
Камата блъфира Мис Испания с \"дупчена кента\"
Христо Стоичков блъфира срещу най-красивите очи в Испания в игра на нерви, самообладание и много пари. Кавалерът на “Златната топка” седна на масата за покер на галавечер в Барселона преди началото на турнира от Световните серии за професионалисти.

А срещу него в картите плакнеше големите си сини очи “Мис Испания” за 2010 г. Паула Гийо. Камата хладнокръвно отклонил нежната атака и на няколко пъти обрал чиповете от лъскавото зелено сукно, след като картите му се подредили в “дупчена кента”.

Шоу срещата ще се излъчи в Испания около коледните празници. Говори се, че след като Стоичков елиминирал Гийо, красавицата шеговито предложила да остави короната си на масата като залог, за да продължи играта. Организаторите обаче не позволили пробойна в регламента, може би притеснени Камата да не извади от своя страна златните си обувки.

До Стоичков седна и друга “каталунска кръв”, роденият в Барселона бивш № 3 в света на тениса Серхи Брухера. Испанецът играел с тъмни очила, защото си признал, че зениците му се разширявали до размера на топки за тенис при вида на 181-сантиметровата Гийо. Звездната компания продължила с вратаря на Ливърпул Хосе Рейна. Преди началото на покерния дуел стражът се заканил да улови в ръкавиците си всички чипове на Камата...

За подкрепа в атаката сред осемте на масата до Стоичков се намести и нападателят на Атлетик Билбао Фернандо Йоренте.

На ВИП масата бяха още бившият португалски национал Пауло Футре, актьорът Карлос Бардем и екснападателят на Реал Поли Ринкон.


 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vankata713
30.11.2010 17:15

реина 1во да се нау4и да хва6та топките на бербо 4е му вкарва сьс гръб и после да мисли за царя *lol* *thumb_up*