Реднап: Можехме да вкараме още 4-5 гола

08:45
Реднап: Можехме да вкараме още 4-5 гола
Доволен съм от победата, въпреки че не играхме на максимума от възможностите си и пропуснахме още 4-5 гола, коментира мениджърът на Тотнъм Хари Реднап след успеха над Вердер Бремен у дома с 3:0.

"Много съм доволен. Мисля, че успехът бе напълно заслужен. Интересното бе, че не показахме максимума от възможностите си. През първото полувреме може би показахме 60-70 процента от потенциала си. За съжаление изпуснахме дузпа. Резултатът от мача можеше да бъде още по-внушителен. Имахме възможност да вкараме 4-5 гола на гостите", каза Реднап.

"Успяхме да се справим фантастично в мачовете си до момента. Ясно осъзнавахме, че групата ни ще бъде много трудна, още преди да започнем участието си в Лигата. Показахме обаче, че имаме потенциал и сме на път да я спечелим. Иначе Вердер не показа никаква острота в двубоя. Те явно бяха загубили всякаква надежда, тъй като осъзнаваха, че каквото и да се случи ще отпаднат от турнира", добави наставникът на Тотнъм.

"Наистина е много хубаво, че ще отидем в Холандия без никакво напрежение. Нашето желание е да спечелим групата и ще се борим за победа там", сподели още мениджърът на "шпорите".
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация