Моуриньо: Не съм карал момчетата да си изкарват картони

19:14
Моуриньо: Не съм карал момчетата да си изкарват картони
Наставникът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо отрече появилите се предположения, че е накарал Шаби Алонсо и Серхио Рамос да си изкарат нарочно червени картони в мача с Аякс.

УЕФА най-вероятно ще започне разследване на случая, след като двамата играчи на "белия балет" получиха втори жълти и следователно червени картони за бавене на времето. Моуриньо заяви:

"Разговарях с много от моите играчи по време на мача, не само с Рамос и Алонсо. Има някакви истории, които се появиха днес, но най-важното нещо е, че ние победихме с 4:0 и направихме фантастичен мач. Нека да говорим за това, не за други неща. Изгонването им дойде след лесен мач, в който реферът даде някои странни жълти картони. Това бяха картони, които не харесах. Мачът не бе лесен за контролиране. Аякс направиха много нарушения по време на срещата, а Рамос получи жълт картон за първото си такова. Червените картони обаче нямат никакво значение, защото ние вече се класирахме напред. Ако Рамос и Алонсо не играят срещу Оксер, ние имаме други играчи, но все пак ние няма да дадем срещата на французите. Искаме да спечелим всичко".

Рамос съшо отрече пред "АС" да си е изкарвал нарочно картон: "Не сме гледали картоните. Резултатът вече беше ясен и реферът можеше да спести тези картони. Той обаче ме изгони и това е всичко".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Manower
26.11.2010 13:21

чакат ги тежки наказания! Дано има дисквалификация,защото е много вероятно! Това е неспортменство! Дали ще е във футбола или някой друг спорт! На хитрец се прави Моуриньо ама ще клекне накрая!