ЦСКА срази Сливнишки Герой в калта на \"Българска армия\"

16:02
ЦСКА срази Сливнишки Герой в калта на \"Българска армия\"
Отборът на ЦСКА победи с 2:0 Сливнишки Герой в контролна среща, играна на стадион "Българска армия".

Двубоят бе изигран при изключително тежки условия, като през втората част на мача заваля много силен дъжд, който затрудни допълнително играчите, които се мъчиха на лошия терен на стадиона.

Треньорът на "червените" Милен Радуканов даде шанс на два различни състава през двете части, а освен това участие взеха и тримата вратари на тима - Раис МБоли, Иван Караджов и Здравко Чавдаров.

Спас Делев откри резултата в полза на "армейците" още в петата минута със страхотен изстрел от границата на наказателното поле. Играчите на ЦСКА натискаха своя противник, но трудно създаваха чисти голови положения. В 65-та минута Йордан Минев бе съборен в наказателното поле на Сливнишки Герой и бе отсъдена дузпа, която Дормушали Саидходжа реализира и по този начин оформи крайния резултат.

В неделя ЦСКА гостува на Академик София в последния кръг от есенния полусезон на първенството.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
25.11.2010 09:25

Флипич, тоя е най-големия ясновидец. Винаги си сверявам прогнозите с него - казва мачът е двойка, залагай го на 100 лева единица, майстор е *joking* Нека не се интересуваме от млади недоносени зайчоци, гледаме напред. Победната серия на Радуканов стига до 7 поред *smile* Дано да не спрем преди 10, нито Левски, нито Латекса, нито Локо Пловдив могат да ни спрат към купата на България, за първенството не съм сигурен, просто лесно се печели с 11 играчи + съдията + БФС...

flipicha
24.11.2010 23:38

biserms пловдивски бек,глеи си говеждите и локото и мълчи,да не ядеш дедовия

martu_pr0
24.11.2010 20:20

Точно пък моа ти каа , че е интересен *lol*

biserms
24.11.2010 19:19

Калта не е случайна.Нали за това е извествен в цяла България като "Кочината", а каква кочина ще е ако няма кал да се въргалят прасетата ? Трябва да се поддържа имиджа на стадиона все пак *lol*

martu_pr0
24.11.2010 16:53

Лоллл сразиха ги напрау ,, с 2 чисти гола за Цецка *thumb_up* класическа побера ! *lol*