Гонзо: Ще искаме пренасрочване на мача

12:26
Гонзо: Ще искаме пренасрочване на мача
Спортният директор на Левски Георги Иванов заяви, че "сините" вече са пратили официално писмо до ПФЛ с желание мача им с Берое от турнира за Купата на България да бъде пренасрочен.

Срещите от осминафиналната фаза на турнира ще се изиграят на 4 декември, но Левски, както и ЦСКА, имат мач от турнира Лига Европа два дни по-рано.

" Берое е един балансиран и добър отбор. Трябва да се вложим максимално, ако искаме да продължим", каза Иванов след жребия.

"Нормално е по-добрият вариант за нас да е да не пътуваме, особено след толкова много мачове, които изиграхме. Още преди жребия писахме писмо до Футболната лига с желание за пренасрочване на срещата, тъй като имаме двубой от Лига Европа преди това. Предложихме на Берое мачът да се играе на 7 декември, ще видим те какво ще кажат", допълни Гонзо.

Той каза няколко думи и за предстоящия мач на "сините" с Монтана.

"Гара Дембеле и Дарко Тасевски почти сигурно ще бъдат готови, ще направим всичко възможно да се представим добре до края на полусезона. За нови попълнения ще говорим като му дойде времето, не очаквайте десет нови, ще вземем хора там, където ни трябват", завърши Иванов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация