Славия ще бие Локо София с публика

11:20
Славия ще бие Локо София с публика
В Славия си поставиха амбициозната цел да имат повече публика от Локомотив София в събота. Двата отбора играят на "Васил Левски" от 18"00 часа, а "белите" се заканиха да имат числено преимущество по трибуните, съобщава "7 дни спорт".

За целта фен клубът на Славия пусна призив към всички привърженици на белите да дойдат на мача. Агитката ще се събира в 17,15 часа на метростанцията до стадиона и оттам ще тръгнат към входовете. Привържениците на най-стария столичен клуб ще бъдат разположени в "кошарата" между секторите "А" и "Б".

И двата тима нямат много публика, но Славия има по-висока посещаемост. Белите играят на собствения си стадион в Овча купел, докато тези от Надежда са на националния. Мачовете в началото на сезона от 21,00 часа обрекоха железничарите да играят на съвсем празни трибуни.

За последните 15 години най-голямата посещаемост на мач между Славия и Локо Сф датира от далечната 1996 г. Тогава в последния кръг белите станаха шампиони след равенство 2:2 на "Васил Левски". Тогава на трибуните имаше 12 000 привърженици на Славия, дошли да приветстват своите за успеха.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

vladimir_vn
24.11.2010 12:49

Голямо постижение ще е,едните ще са 1000,другите 500 *wink*