Отново смут в лагера на ЦСКА

09:45
Отново смут в лагера на ЦСКА
Въпреки че вчера на „Армията" раздаваха заплати и някои от футболистите на „червените” демонстрираха отлично настроение, „Меридиан Мач" разбра, че в клуба отново е имало напрежение.

Причината - месечните възнаграждения са били плащани избирателно. Именно заради това заплати са взели само основните футболисти на ЦСКА, а тези, които почти не играят, отново са останали с празни джобове.

Сумата, която босовете на „червените" са отредили за заплати, този път е дошла от телевизионни права. Тя възлиза на 300 000 лева, които не стигат за възнаграждения на над 25-имата футболисти на ЦСКА. Преди няколко месеца от „Армията" разкриха, че за месечни заплати им трябват около 600 000 лева. Отгоре на всичко парите, които са взели титулярите, са били орязани с 20%, което е странно, тъй като ЦСКА записа шест поредни победи. Именно заради това един от основните футболисти си е върнал заплатата, като заявил, че „не играе на 80%, за да получава такъв дял от заплатата си". Въпреки всичко, засега напрежението е туширано и за мачовете до края на годината не се очакват проблеми.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация