Сър Алекс: Аз нося отговорността за слабата форма на Бербатов

09:34
Сър Алекс: Аз нося отговорността за слабата форма на Бербатов
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че той носи част от отговорността затова, че Димитър Бербатов вече два месеца не може да вкара гол. Шотландският специалист защити Бербо от критиките в последните седмици, като каза, че в този период твърде често е сменял партньорите му в атака и това е повлияло негативно на нападателя.

"За да бъдем честни към Димитър, трябва да кажем, че от началото на сезона той бе принуден да играе в различни варианти на състава. Моя е отговорността затова, че честно сменям нападателната двойка", споделя сър Алекс преди днешния мач с Глазгоу Рейнджърс.

Напомняме ви, че Бербатов не се е разписвал от мача с Ливърпул в средата на септември, когато вкара хеттрик. През уикенда той не бе вклочен в групата за домакинството на Уигън, но сега е сред избранниците на сър Алекс за пътуването до Шотландия.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BerbaTheBest
27.11.2010 15:31

Тъпака си ти щом не си чувал за обазно изказване и веднага почваш да обиждаш и да се правиш на умен и голям разбирач.

The_Winner1
24.11.2010 23:40

ахахахах скъсахте ме от смях *lol* BerbaTheBest - имам чувството че за теб 20метра са все едно 100метра *sick* тъпако 20метра са дъгата на нказателното и от там ако не трябва да се стреля значи по-добре да не се правят удари *lol*

BerbaTheBest
24.11.2010 20:53

Берба е класа.Няма кой да му прави пасове,да гради играта.Манчестър нямат плеймейкър.Това е проблема.Според мен Берба в моментае един от най-добрите футболисти на Ман.Руни е гола вода .Такъв тип играчи правят само по един силен сезон ,така че няма какво да го чакаме.Чичарито е много голям.Според мен той и Бербатов трябва да си титуляри.А относно Нани-прави се на Роналдо , но не му се получава.Не е като него.НАни трябва да прави центрирания ,а не удари от 20 метра.

Captain
24.11.2010 18:22

Офф к'во да каже човек?Тук има толкова много специалисти,че няма как просто.Тук всички хейтърчета разбират повече от САФ и те знаят колко струва Бербатов *lol* Ми като знаете толкова, намерете си някоя работа там и спрете да си изказвате тъпите мнения в сайта и да губите времето както на нас така и на вас!То аман от "разбирачи" и завистници!Вместо да се радвате,че българин играе за един от най-големите отбори в света, вие плюете и плюете!СРАМ! *thumb_down* Бербо напред! *beer*

ENGLANDFTW
24.11.2010 15:15

Напълно съм съгласен с fishky! Проблема в Юнайтед е липсата на централен халф, плеймекър. Харгрийвс е такъв, но той 2 години лекуваше контузия и едва ли скоро ще си върне старата форма. Скоулс в момента е този тип играч, който им връзва играта и тоя сезон се справя брилянтно, но не може да играе всеки мач, щото е на 35 години. Без него Юнайтед са трагични, а когато той играе нещата изглеждат по съвсем друг начин. И тук вече ще си позволя да обвиня Фърги, щото за последните 2 години изпусна страхотни халфове, които ги даваха на безценица - визирам Снайдер, Ван дер Ваарт, Давид Силва, даже Джо Коул и тн. Далеч съм от мисълта Юнайтед да става като Реал Мадрид и Сити, но просто трябваше да вземат един кадърен плеймейкър. И ми се струва, че зимата ще се помисли по тоя въпрос, най-накрая.

fishky
24.11.2010 12:53

Нямат централни халфове, които да имат виждане за играта, които да играят постоянно. Такива каквито има в другите клубове. Единственият им качествен халф във форма е Нани, но той си е лекенце. Всеки един нападател би страдал в такова положение. Но е вярно, че и нашия не е в оптимална форма.

ruiz
24.11.2010 11:27

Лафът, че нещо струва толкова, колкото дадат за него е доста въздухарски и повърхностен. Ако дадеш за телевизор 2000, който в другия магазин е 1500, колко струва телевизорът, и кой умник се е набутал ?

peshotar
24.11.2010 10:54

ОХ леле вие си говорите едно и същo.Вярно е че и други са се прецакали повече.Вярно е че Берба изигра няколко добри мача...но само няколко.А как да не му подават...сега си спомням примерно как предпоследния мач срещу Вила получи топка идеална заг гол...ама я изтърва.Просто в момента не е в най-добра форма.Рууни и той не е...но той ни измъкваше всеки мач миналия сезон.А пък Нани е един от най-добре играещите този сезон в Юнайтед...ако той е виновен,то кой играе добре'?

RagnaroK
24.11.2010 10:34

Проблемите в Манчестър тоя сезон идват главно от един човек и това е Нани *thumb_down* Ако португалския циганин започне да подава вместо да лъже и ако наблегне на това че от него се иска да е асистент не голмайстор тогава Юнайтед ще започне да вкарва повече и да печели мачовете си !Бербатов е уникален в задържането на топката и в пасовете , но просто не получава пасове !

oxlio
24.11.2010 10:22

Абе приятели , вие побъркали ли сте се ? Говорите за българин има ли значение кой се е прецакал бе ? Момчето играе в най-добрия отбор в света , замислете се само те няма да дадат тиа 30 мил. ей така , кои човек ще пръска така пари ?Престанете с спеколацийте спрямо Бербо всеки 3ти футболист казва , че : "Бербатов е страхотен футболист". Ми Руни , той кат нее вкарвал от 3ти клас , и е супер жалак - за това нищо нали ? А тоя "Бебе" какъв футболист е това бе ? Гледахте ли мача , в който Харгрийвз се контузи в 5та мин и бе сменен от Бебе , той от 11 центрирания всички бяха в тъч.Проблемите в Манчестер идват от това , че има прекалено много контузени основни играчи ! ! *angry*

MeToDueB
24.11.2010 10:16

няма такива той не струва толкова .. колкото дават толкова струва. И за Гомес и за Бензема бяха дадени по 30 милиона и толкова много време въобще не играха нищо .. не само голове, ами и пасове и всичко .. Шева беше много пари и Робиньо .. Бербатов много повече се доказа отколкото тях, които струваха същите и повече пари, нали така ? Сега Гомез и Бензема си връщат формата

peshotar
24.11.2010 09:47

Естествено,че не си заслужава цената.А ако беше виновен само съра добре...ама бербатов игра сам,игра с Чичарито,игра с Рууни...и не става и не става.Трябваше поне един гол да вкара.Чичарито може би е в най-добра форма в момента.Македа също вкарва..но по-скоро не.Той трябва да влиза като резерва.Рууни трябва да се отпуши все някога.А Бебе играе добре..вкарва,трябва да му дадат шанс. *thumb_up*

ruiz
24.11.2010 09:44

Сър Алекс е стар хитрец, ще върти, ще суче, но никога няма да си признае, че набута клуба с поне 15 милиона паунда. И най-големите фенове на Бербатов, ако си сложат ръка на сърцето, ще признаят, че той не струва сумата, която МанЮнайтед плати на Тотнъм.