Челси изстрада обрат над Жилина в Лондон

23:55
Челси изстрада обрат над Жилина в Лондон
Лондонският гранд Челси постигна пълен обрат и взе трите точки при домакинството си на Жилина в мач от 5-я кръг на Шампионска лига. Срещата на стадион "Стамфорд Бридж" приключи при резултат 2:1 за състава на Карло Анчелоти.

Изненадващо за мнозина словашкия тим се оттегли на почивката като водач в резултата, след като в 19-а минута Бело реализира за 1:0 за Жилина, а домакините не успяха да върнат попадението. През втората част на мача обаче "сините" вкараха така нужните им две попадения и се поздравиха с победата, а стигнаха и до много други положения за голове. Първо се разписа Даниел Стъридж в 51-а минута, а победата донесе Флоран Малуда четири минути преди края на мача.

В другата среща от група "F", която се игра по-рано, Олимпик Марсилия взе гостуването си на Спартак в Москва с 3:0.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zizinho
24.11.2010 14:47

Абе селтаци кога най-накрая ще приемете, че Челси е един от водещите отбори в Англия и Европа.Наляха се пари в отбора и започнаха да газят наред - да така е!Но смешковци такива, Челси винаги са били сред добрите отбори в Англия.Разликата е, че в другите отбори са наляти пари много по-рано.Сега Ман Сити има пари и разполага с големи играчи, въпреки че все още нищо не правят.Барса и Реал не са спирали да харчат НИКОГА!!!Аре престанете вече с това измислени отбори, история и подобни простотии...

The_Winner1
24.11.2010 01:05

RagnaroK - добре , добре а твойте идиоти къде заслужават да са барабар с теб *lol*

RagnaroK
24.11.2010 00:38

Кво почвате бе ламери негодни едвам бихте "гранда" Жилина дето за малко не задмина рекорда на говедата и да стане най слабия и нещастен отбор играл в ШЛ *lol* Почвали те *lol* Измисления ви отбор мястото му е между 7 и 12 място там където винаги е бил !!!

Ginekologa
24.11.2010 00:18

да се връща тери и есиенчо и почваме да газим отново *devil*

lampard_1234
24.11.2010 00:06

Кво изстрада *lol* По скоро трябва да напишите Жилина изстрада да не падне с двуцифрен резлуат *beer*