Ван Дер Ваарт: Ще се върна в Хамбургер

20:02
Ван Дер Ваарт: Ще се върна в Хамбургер
Рафаел Ван Дер Ваарт призна, че се наслаждава на времето си в Тотнъм, но би искал да се върне в Хабургер в неопределено бъдеще.

Холандският полузащитник се наслади на три изключително плодотворни години с германските гиганти в периода 2005-2008 година. Заради показаната форма в Германия си заслужи траснфер в Реал Мадрид, което го утвърди като един от големите таланти на Европа. В момента играча е доволен от наема си в Тотнъм, но разкри, че се надява да се върне отново в Хамбургер в някакъв етап от кариерата му.

"Решението ми да дойда тук е едно от най-хубавите неща, които съм правил. Не съжалявам, че дойдох. Справяме се добре в Премиършип и "шпорите" са сред елита в английското първенство. Фактът е обаче, че искам да играя отново за Хамбургер. Те ми казаха, че винаги съм добре дошъл в тима. Мисля, че отново ще играя за този клуб в бъдеще. Не се възползвах от предложението, тъй като не ме устройваха финансовите параметри на договора, но може би в бъдеще ще се подобрят", заяви Ван Дер Ваарт.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация