ЦСКА реже руснаци и турци за Делев и Маркиньос

10:43
ЦСКА реже руснаци и турци за Делев и Маркиньос
Ръководството на ЦСКА е получило конкретни оферти за Спас Делев и Маркос Маркиньос, съобщи "Тема Спорт", позовавайки се на член от ръководството на 31-кратните шампиони.

Предложенията са от руски и от турски клуб. За Маркиньос са предложени 550 000 евро, а за Спас Делев 500 000. Тези суми обаче не удовлетворяват шефовете на ЦСКА.

"Да, факт е, че за двамата има конкретни предложения. Те обаче не ни устройват. Можем да преговаряме само ако някой извади 800 000 евро. На толкова сме оценили и Делев, и Маркиньос", обясниха от Борисовата градина.

От своя страна самият Маркиньос заяви, че в никакъв случай няма да настоява пред ръководството на ЦСКА да бъде продаден на всяка цена.

"Вижте, аз съм получил много от ЦСКА. Тук се развих, тук станах играч и участвах в големи мачове. Дължа много на клуба и ще се съобразя с това, което е добро за ръководството", каза бразилецът.

"В момента се чувствам много щастлив тук. Играя най-силния си полусезон, вкарах много голове и виждам, че всички ме ценят. Това е много важно за мен. Спокоен съм и искам да спечеля поне още една титла с ЦСКА", коментира Маркиньос.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация