Левски отправи конкретна оферта за Карвальо

10:35
Левски отправи конкретна оферта за Карвальо
По всичко личи, че ръководството на Левски е твърдо решено да закупи перлата на Локомотив Пловдив Базил де Карвальо. Шефовете на „Герена" в лицето на Тодор Батков и Георги Иванов вече са изпратили конкретна оферта за футболиста, като се очаква в скоро време да бъдат стартирани преговори за привличането му на „Герена".

Интересното в случая е, че сините са предложили по-голяма трансферна сума за Карвальо, отколкото за Дембеле, пише „Тема Спорт”. Известно е, че Гара акостира на „Герена" през лятото срещу 200 хиляди евро.

До този момент сумата, която Левски е готов да плати за Карвальо, се пази в тайна. Апетит към стрелеца имат и от вечния враг ЦСКА. Към днешна дата обаче армейците все още не са изпратили конкретна оферта.

Твърде вероятно е също така Карвальо да предпочете чужбина пред Левски. Участникът в Шампионска лига Бурсаспор е сред отборите, които се интересуват от качествата на футболиста.

Пред турците почетният президент на Локо Пловдив Христо Бонев обяви цена от близо 2 милиона евро. Междувременно мениджърът на Базил де Карвальо мадам Ба Бенжелюн разкри, че нейният клиент е обект на интерес от страна и на катарски отбор.

Карвальо прави изключително силен дебютен сезон с екипа на „смърфовете” и отбеляза важни голове за отбора. Именно той донесе победата над Левски на „Герена" с 2:1. Точно този мач предизвика интереса на сините към Карвальо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ilieviq456
04.12.2010 14:44

Ако Гара остане и другия сезон съм съгласен да вземем Де Карваьо *thumb_up* . Ако си отиде Гара няма да има смисъл да го взимат *thumb_down*

ilieviq456
04.12.2010 14:42

Вместо да копуват Де Карвальо защо не увоят зяплатата на Гара Дембеле *wink* Ако искаме атаката на Левски да остане силна трябва да задържат Дембеле и Тасевски, защото са вече сработени. Каде сега тепърва ще взимат този пък ще се сработва затова нямаме успехи в европа няма сработка в самия отбор. А повярвайте ми колкото по добре са сработени футболистите толкова по силен става отбора *smile* Поне съм футболист и знам какво говоря *thinking*

ip
23.11.2010 22:51

Искат да ни замажат очите като набързо се нагушат от трансфера на Гара и вземат някакво негово жалко подобие... Вместо това може да му вдигнат двойно заплатата за да изкара сезона, иначе какво правим ???

bradata63
23.11.2010 19:09

Tочно такива ялови нападатели като Генков имаме една дузина и въобще не ни е нужен.Генков ако ставаше щеше да играе в Динамо а не в Локо.

Futbulfen
23.11.2010 11:19

Според мен не ни трябва да подобрява играта си Kalinho.Той е завършен футболист и с тези качества е идеален за България..сега ни трябва човек,който най-адекватно да замени Гара (на вс. ни е ясно,че той си отива).В момента Де Карвальо е добър вариянт.Мислех си за Цецо Генков,но той е собственост на Динамо и тъй като договора за преотстъпване му изтича..той ще се върне там!

Kalinho
23.11.2010 11:02

не е лош играч ама според мен е вече на годинки и едва ли ще подобри играта си.