Домо: В националния винаги бях идиотът и последна дупка

20:43
Домо: В националния винаги бях идиотът и последна дупка
Валери Домовчийски, когото селекционерът Лотар Матеус изхвърли от националния, се е оплакал на треньора си в Херта Маркус Бабел от отношението в тима на България към него, съобщава "24 часа".

"Решението да не пътува за мача със Сърбия беше изцяло на Домовчийски. Каза ни, че в последните години винаги той е идиотът в националния отбор, в него е последна дупка и никога не е викан за важните мачове. Въпреки това ние нямаше да му направим проблем, ако беше решил да отиде. Това не бе решение на клуба. Казах го и на Лотар. Но пък и той взе своето решение. Матеус е нов в България и иска да има последователна линия на работа. Домо трябва да приеме този факт. За нас темата обаче далеч не е приключила. Ще търсим разговора с Матеус. Освен това във футбола могат да се случат много неща", казва Бабел в интервю за "Берлинер цайтунг".

Валери прецени да не се прибира за контролата със сърбите заради натоварения график на Херта във Втора Бундеслига през миналата седмица.

Тогава берлинчани играха в понеделник и петък, а спарингът в София беше в сряда. Матеус даде срок на Домо да вземе решение и след него обяви, че повече няма да го вика в националния.

Домовчийски рита в първия мач с Бохум до 65-ата мин. Срещу Оснабрюк в петък обаче остана резерва. Херта загуби с 0:2 гостуването си и бе изместен от лидерската позиция в класирането от Ерцгебирге (Ауе). Това бе първи мач през сезона във Втора Бундеслига, в който българинът не излезе титуляр за клуба си.

Докато Херта бе в елита на Германия, Домо бе твърда резерва.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

thrill
23.11.2010 11:06

Не може да не се съгласим с тези думи. Действително, да откажеш повиквателна за националния отбор заради два мача във втора лига , на които на всичко отгоре в единия те сменят, а в другия изобщо не те пускат да стъпиш на терена си е точно идиотщина. Няма друга дума. *sad* Затова народът е казал : "Кой, каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи ..."

Jurka5
23.11.2010 10:06

Takeo,е какво е?Дават ти повиквателна,не я приемаш и готово,никой не те задължава..Аз също приемам неговото решение.Досега всеки път идваше,даже и в контролите не го пускаха,а вместо него играеше дърводелеца Рангелов..

Takeo
23.11.2010 08:16

Само където да играеш за "комерсиалното отборче" не е концерт по желание! Или поне така трябва да бъде!

GodPlayer
23.11.2010 07:14

Валери, винаги е бил чужд на малоумните междуусобици в националния и левски, винаги е бил човечен, отзивчив, човек без гримаса, човек който не е забравил от къде е тръгнал.. или познавате друг български футболист от международната сцена, който не изпуска шанс да се прибере при семейството си в родното си градче, в родната си къща... Така че е напълно прав да не играе за комерсиалното отборче, наречено Български Национален отбор..

svetlio_vn
23.11.2010 01:37

Аз пък оправдавам решението на Валери,при важни мачове за клуба си в понеделник и петък,в период,в който тъкмо се налага в тима,едва ли му е до пътуване за контрола в сряда,в която да порита 30-на минутки,била тя и на националния тим. Единствената му грешка е,че не обясни предварително ситуацията на Матеус и личното си становище,за да не се достига до тази неприятна и за двете ситуации страни. Дано се разберат и Валери се завърне в представителния ни тим,защото го заслужава!

flipicha
22.11.2010 23:31

Нормално е Домо да се нарича идиот,все пак идва от отбор наричан "Евроидиотите на България" *lol*

lozan_kr
22.11.2010 23:17

и берба е същия затова ще иде във фенерите - гаранте!!! *party*

BoBi_Levskara
22.11.2010 23:05

Фенове на четирибуквието да говорят, че това било левскарска работа и незнам си кво, а в същото време да боготворят Бербатов, (който също се отказа) ми изглежда лично на мене доста нагло, не мислите ли ?

acmilan18990
22.11.2010 22:54

Ами мога да кажа , че с тия коментари само си избивате комплексите *wink* . Не съм от Левски , вижда се , че ви е яд.Човека може сам да си прецени къде ще играе и къде не!И квото и да е по-добре да играеш в 2ра лига в Германия , отколкото в А група Пък и има потенциал момчето , за момента е голмайстор в Херта за този сезон....

diadohadji
22.11.2010 22:18

Когато сам се наречеш идиот коментарите са излишни!Той най-добре се познава и се надявам дълго време да не го виждаме по терените..... Дядо Хаджи

flipicha
22.11.2010 22:14

ХАХАХ Иван Стоянов номер 2...мръсно говедо,след време и от Германия ще те изритат.Вместо да си благодарен,че ти е бил даден шанс за изява и ти не си показал качества,какво очакваш.До 1-2 години,очаквам да се завърнеш пак в обора и да си партнираш с Иовов *lol*

lozan_kr
22.11.2010 21:59

прилича малко на левскарска работа!?! *party*