Янев: Венци Стефанов няма право да говори, бихме ги с 2:0

14:30
Янев: Венци Стефанов няма право да говори, бихме ги с 2:0

Полузащитникът на Литекс Христо Янев заяви, че президентът на Славия Венцеслав Стефанов няма право да говори за мача между двата отбора, тъй като "оранжевите" са спечелили срещата заслужено с 2:0.

Янев сподели и, че головете срещу Левски са по-специални за него.

"Целият отбор на Литекс заслужава награда", каза полузащитникът, който бе награден за най-добър футболист на 11-ти кръг в традиционната анкета на вестник "Футбол".

"И Светльо Тодоров да беше взел наградата, нямаше да е незаслужено. Трудно може мач в 11-ти кръг да реши титлата, както се говореше. По-скоро шансът ми помага да бележа по-често срещу Левски, но головете срещу тях са по-специални за мен. Славия ги победихме съвсем заслужено с 2:0, така че Венци Стефанов няма право да говори", допълни Янев.

Крилото на "оранжевите" разкри, че е бил приятно изненадан от повиквателната, която получи за контролата на България със Сърбия.

"Лотар Матеус е професионалист, иска да постигне нещо с България. Той е прям, казва всичко, което мисли, директно". Според Янев нивото на футбола в България спада.

"Преди да замина за Франция, нивото определено беше доста по-високо. Мисля, че футболът страда от по-ниското ниво на грандовете Левски и ЦСКА", каза футболистът на Литекс

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
22.11.2010 17:44

Не знам, кой по точно няма право да говори. Всички видяха със Славия какво стана, и след това с Локото. По добре да млъкне и да се види. Бие само фалове и като погледнем, че на мач бие по десетина от които оцелва едва 2-3 пъти и то в повечето случаи някви анемични удари. В игрови ситуации пълна дупка.