Аякс - Реал Мадрид и Интер – Твенте тази седмица по PRO.BG

12:53
Аякс - Реал Мадрид и Интер – Твенте тази седмица по PRO.BG
Утре, 23 ноември, точно в 21.45 часа PRO.BG ще излъчи срещата Аякс - Реал Мадрид. Коментарното студио на Шампионска лига с интересни коментари и прогнози преди двубоя започва точно в 21.00 часа. В сряда, 24 ноември, отново с начало 21.45 часа по PRO.BG ще започне срещата Интер Твенте.

Николай Михайлов и Твенте изличат срещу европейският шампион Интер, вижте кой ще бъде победител, тази сряда по PRO.BG. Студиото преди срещата с водещ Деян Веселинов започва точно в 21.00 часа.

Тази седмица в дните сряда и четвъртък, RING.BG ще излъчи два мача от Шампионска лига по волейбол. В сряда, от 19.30 часа ЦСКА посреща Кан в първия си домакински мач за сезона. Зрителите ще могат да видят и всичко най-интересно преди срещата на нашите момчета от специалното студио на RING.BG с начален час 19.00 часа.

В четвъртък, 25 ноември, с начало 21.15 часа ще започне срещата Инсбрук – Панатинайкос. Гледай Шампионска лига пряко по PRO.BG, както и на www.ring.bg. Шампионска лига по волейбол по RING.BG и на живо онлайн на www.ring.bg.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация