Вдигат Дарко Тасевски на крака за Гент

10:39
Вдигат Дарко Тасевски на крака за Гент
По всяка вероятност македонският полузащитник на Левски Дарко Тасевски ще играе срещу Гент. Националният футболист пропусна мача за купата срещу Банско заради контузия в прасеца, като прогнозите бяха, че той със сигурност няма да се възстанови до ключовия сблъсък с белгийците.

Тасевски изпитва болки в прасеца, а дори Ясен Петров издаде, че халфът на сините ще трябва да почива минимум две седмици. Със сигурност обаче до Гент няма да пътува универсалният Христо Йовов.

На Бижутера не му върви от началото на шампионата, тъй като постоянно е контузен. В момента футболистът лекува поредната си травма, която получи в мача за първенство срещу Академик.

Впоследствие се оказа, че контузията на Йовов е в адукторите. При по-натоварени тренировки и упражнения титулярният капитан на Левски може и да бъде готов за мача с „бизоните”, но от спортно-техническия щаб не смятат да рискуват с включването му.

Същевременно, въпреки че Левски получи доста голове през центъра на защитата, Георги Иванов е обсъждал с Тодор Батков вариант заплатата на Йордан Милиев да бъде повишена, пише „Тема спорт”.

Според Гонзо централният бранител на сините се представя на добро ниво от началото на сезона и заслужавал увеличение на месечното си възнаграждение.

Интересното е, че Тодор Батков е приел препоръката на Гонзо и е дал обещание, че Милиев ще взима повече пари след Нова година.

Публична тайна е, че адвокатът не крие симпатиите си към централния защитник на сините поради простата причина, че не е от играчите, които мрънкат за пари, а се влагат максимално, както в мачовете, така и в тренировките.

Това бе забелязано и от новия национален селекционер Лотар Матеус, който викна бранителя в състава на трикольорите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация