Татко Карло си тръгва от \"Стамфорд Бридж\"?

08:57
Татко Карло си тръгва от \"Стамфорд Бридж\"?

Треньорът на Челси Карло Анчелоти сериозно обмисля възможността да напусне "Стамфорд Бридж".

Италианецът може да подаде оставка, разочарован от факта, че не държи контрола върху случващото се в отбора и клуба, твърди "Сън".

Според информациите, Анчелоти вече се е свързал с Асоциацията на мениджърите в Англия, за да обсъди правната страна на евентуална раздяла със "сините".

Наставникът е разочарован заради освобождаването на асистента си Рей Уилкинс и двете поредни загуби, което шампионите регистрираха във Висшата лига.

"Сравнявате ме с Фъргюсън, но ние заемаме различни постове. Фъргюсън има пълен контрол над тима си. Аз просто давам на играчите си технически насоки. Толкова. ОК?", били думите на Анчелоти, цитирани от "Сън".

От клуба още вчера не скриха, че Анчелоти е нает да бъде треньор, а не мениджър. Това означава, че Татко Карло няма как да има пълната власт, подобно на сър Алекс в Манчестър Юнайтед.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Unbeatable_fen
22.11.2010 18:24

АБе в един саит пише нямал да си тръгва а в този пише че ще си тръгва това е пълна глупост *sick* Абрамович ще вземе един 2-ма добри играчи и като се върнат Лампард и Тери ЧЕЛСИ отново ще е машина за голове CHELSEA FOREVER *beer*

AriesBG
22.11.2010 12:56

Както и да е ,очертава се успорвано първенство но дотук се видя че основните претенденти за титлата се дънят постоянно.Няма отбор за който да се каже че върви изцяло във възходяща линия.Ще се радвам Ливърпул да докажат какво могат ,но определено Манчестър Юнайтед и Арсенал разочароват

AriesBG
22.11.2010 12:51

Вместо да направят добра селекция и да се подсигурят за новия сезон,те не направиха нищо.В средата пуснаха Балак ,който въпреки всичко в дефанзивен план беше доста добър и в комбинация с Есиен и Микел ставаха доста стабилна стена.Взеха тоя Рамирес ,дето според мен не е за този отбор,има качества но е хилка и като го понатиснат се огъва.В защита се видя ,че липсата на стабилен централен защитник прави отбора доста уязвим.Босингва е офанзивен футболист както и Иванович .Алекс и той ако е контузен са жив зян.Но според мен истинската трагедия ще дойде ако и Чех се контузи.

thrill
22.11.2010 12:50

Странна порода са това българските медии. Веднъж някой като изплиска някакво прозвище или прякор и всички останали започват да повтарят като папагали. *sad* .... На някой му се е сторило страшно оригинално и шикозно да нарича Анчелоти - "Татко Карло", друг пък непременно държи да наричаме Фергюсън - "Сър Алекс". Иначе не става. Може и "САФ". ... Напоследък е модно да наричат треньора на "Реал"Мадрид - "Моу". ... Да ги назоваваш със собствените им имена е някакси демоде. Счита се за просташко и елементарно. Като напишеш "Татко Карло" вместо нормалното му име, другите трябва да разберат, че си "навътре в нещата" , познаваш "материала" по-отблизо.Може и да пофамилиарничиш, като наречеш съответния обект с галеното му име. Това пък трябва да ни говори, че си близък с футболистите и едва ли не си техен пръв приятел. *smile* Вече никой не нарича Б. Михайлов с истинското му име, въпреки, че заема важен пост. Преди му викаха галено -"Боби" , а сега - "Перуката" . Същото се отнася и за синът му. *sick*

AriesBG
22.11.2010 12:43

Сега ще се опитам да изразя личното си мнение в няколко поста.Първо ,когато Анчелоти дойде на Стамфорд бридж не бях много интусиазиран ,Хидинг повече ми харесваше.Принципно италианските мениджъри нямат успех в Англия и не знам Абрамович не го ли разбра това.С Раниери бяха голяма трагедия.За миналия сезон според мен Челси успяха да вземат двете купи малко на магия.И то благодарение не толкова на перфектни мачове а на слабата игра на основните им противници или заради кризи в отборите.Миналия сезон имаха същите проблеми и в защитата и в средната линия.Към края на сезона когато липсваше Есиен ,и Лампард и Балак бяха неубедителни а когато в защитата липсваха Тери ,Коул и за няколко мача Чех си помислих че всичко е загубено.

AriesBG
22.11.2010 12:36

Notlike , пак се изказваш твърде крайно.Що да са жалък отбор Челси?Всеки би признал че през последните години са фактор в премиершип ,имат чудесни футболисти които дават всичко от себе си ,играят добър футбол...Другите отбори сякаш са цъфнали и вързали

peshotar
22.11.2010 12:03

Ми шампион щe е отборът който няма загуба във всички турнири *wink* *beer*

Notlike
22.11.2010 11:02

И после не вярвате, като казвам, че Челси са жалък отбор. Изгубиха 3 от 4 мача (случва се) и веднага тръгнаха мисли, че ще губят треньори. Уволниха за 2 слаби мача Моуриньо, уволниха Грант, след като ги изведе до финал в ШЛ, Сколари разкараха за 5 мача, какво искаме повече от тях? Не струват и това е..

Kalinho
22.11.2010 11:00

peshotar и кой ще им я вземе? Отбора Х ли? Други са отборите които тоя сезон разчитат на късмета. Реално многото контузии натежаха. А и като нямаш пълната власт е доста по - трудно.

ENGLANDFTW
22.11.2010 10:43

 Човека, който не трябваше да си тръгва е Рей Уилкинс *stop*

peshotar
22.11.2010 10:24

И да не си тръгне пак ще я загубят *lol*
Ама като цяло,докато биеха не се оправдаваше нищо,ама сега късмета свърши и айде..

teenage_head
22.11.2010 10:19

Ако си тръгне, Челси ще загубят титлата. Поне това е моето мнение.