ЦСКА разкарва поне седем през зимата

09:27
ЦСКА разкарва поне седем през зимата

ЦСКА ще се раздели със 7 футболисти на полусезона, като много вероятно e техният брой да достигне 8 или дори 9.

Десният бек Йордан Минев е получил оферта от израелски клуб, който му предлага три пъти по-висока заплата и шефовете на "червените" са казали "да" за сделката. Желанието за трансфера е на самия Минев.

Вратарят Иван Караджов също си тръгва. Той ще продължи кариерата си в тим от чужбина. Централните нападатели Дормушали Саидходжа и Димитър Илиев най-вероятно ще разтрогнат договорите си по взаимно съгласие и ще преминат в други клубове като свободни агенти. Интерес към двамата има от Миньор Перник.

Халфът Уилям Тиеро, който постоянно се прави на контузен, ще премине в отбор от Дубай. За правата му ЦСКА ще получи около 150 000 евро. Той има оферта и от Португалия, но от Дубай му предлагат много по-висока заплата.

Италианците Марко Еспозито и Кристиан Тибони също приключват престоя си в "Борисовата градина", след като тотално разочароваха. Сънародниците им Джузепе Акуаро и Фабрицио Грило обаче остават.

На този етап ЦСКА възнамерява да задържи Килиън Шеридън и Лукас Трекаричи. Ирландският национал може да напусне клуба само ако някой плати за правата му 350 000 евро. Трекаричи пък е твърде млад и на него ще се разчита през пролетния полусезон.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tenebrum
22.11.2010 23:45

kalinho ти на всяка манджа мерудия ве да та и тъпана,ако не е в ЦСКА ЕМболи защото така се произнася,никой от западните отбори няма да го купи,и ще си стои в най безсмисления безбъдещен тото отбор слаБия

Kalinho
22.11.2010 10:58

teenage_head кой е тоя Емболи *lol* Не съм го виждал до сега да играе, сигурно имаш предвид термина в медицината Емболия !!! Вратаря, е на Славия и се казва Райс Мболи *smile*

teenage_head
22.11.2010 10:18

Супер! Само Маркиньос, Спас делев, Емболи, Акуаро и Костадинов да останат, за капитана е ясно *beer* Успех !