Кривия овикал Ясен, правят го \"канарче\"

08:47
Кривия овикал Ясен, правят го \"канарче\"

Халфът на Левски Александър Александров-Кривия си е позволил да овиква Ясен Петров на тъча по време на мача с Банско (1:3) за купата.

Това станало през първото полувреме, когато треньорът направил забележка на Кривия. Петров имал претенции към центриранията му, тъй като до този момент Кривия имаше две неточни изпълнения.

"Стига си ми правил забележка за центриранията бе!", извикал халфът.

По-късно Ясен Петров заяви, че с Кривия няма проблеми. От Левски обясниха обаче, че Александров често си позволява подобни волности за разлика от останалите играчи, които имат респект от треньора. Очевидно това, че е от Пловдив и навремето е играл футбол заедно с Гонзо, дава основание на Александров да се държи по-фриволно с треньора, казват от "Герена".

Възможно е Левски да реши да се освободи от халфа още през зимата, тъй като Кривия в момента е резерва. На "Герена" разполагат с информация, че в Ботев Пловдив са говорили за евентуалното му привличане за пролетния дял от първенството.

Там вече събраха ред бивши играчи от "А" група плюс Наско Курдов, така че Кривия ще попадне в свои води. Ботев води във "В" група и иска да се върне в професионалния футбол.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

admirall
22.11.2010 11:16

Това е манталитета на българските ритнитопковци-играл с еди-кой си и си мисли,че е върхът,а за нищо не става.Да ходи във В-група,там му е мястото.