Иво Тонев: Най-глупаво ще бъде да обвиняваме Генков

18:42
Иво Тонев: Най-глупаво ще бъде да обвиняваме Генков
Изпълнителният директор на Локомотив София Иво Тонев заяви, че Цветан Генков не трябва да бъде обвиняван за двете изпуснати дузпи в двубоя с Локомотив Пловдив, които бяха главният фактор за отпадането на столичани от турнира за Купата на България.

"И двата отбора бяха уморени в продължението, Локомотив Пловдив си изпълниха прекрасно дузпите, ние пропуснахме, пожелавам им успех", сподели Тонев. "Най-глупавото нещо на света ще бъде да обвиняваме Генков. Откакто е тук, от януари миналата година, той вкара толкова много голове и толкова много направи за отбора, да не говорим и за преди това. Той е голмайстор и трябва да носи отговорност и тежест", продължи изпълнителният директор на Локо София.

"Заради ранното излизане на Асамоа наистина нямахме острота. Съдийството не искам да го коментирам, според мен обаче съдията се справи. Поздравих момчетата, поне аз. Въпреки липсата на няколко футболисти играхме добре. В момента не мислим за Европа или нещо друго. Трябва да помислим за следващите няколко седмици и месеци, а после ще видим какво ще стане. Безспорно тази загуба ще повлияе за мача ни за първенство със Славия. Ще бъде въпрос на характер и воля да ги победим", завърши Иво Тонев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация