Насри като Бридж, не подаде ръка на Галас (видео)

12:19
Насри като Бридж, не подаде ръка на Галас (видео)
Халфът на Арсенал Самир Насри не подаде ръка на бившия си съотборник Уилям Галас преди срещата между "артилеристите" и Тотнъм, повтаряйки случката с Уейн Бридж и Джон Тери.

Но докато причината Бридж да не се здрависа с Тери бе това, че играчът на Челси бе имал връзка с майката на детето му, при Галас и Насри проблемът е различен. Преди лондонското дерби, Насри заплаши, че няма да се ръкостиска със сънародника си Галас. Двамата не си говореха през миналия сезон, когато бранителят бе в Арсенал.

В автобиографията си Галас нарече Насри "малък простак", а омразата им нарасна още повече когато халфът седна на мястото на Тиери Анри в автобуса на френския национален отбор.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ArshavinBoy
21.11.2010 20:49

Фаб 4 кефи6 ме 6а се разберем ние с теб маи пи6е6 мн луди коментари и в пове4ето слу4аи не пи6а ти говори6 сиака6 това сам аз *smile* *beer* Да живее Арсенал нека и те да ни бият веднаж 4елси сре6ту Свраките като гости не ги виждам така 4е имаме о6те 1 6анс да отидем напред а на Ман4о ниама да им е лесно сре6ту Блековете *lol* *thumb_up*

FAB_4
21.11.2010 14:54

Принципно всеки сам решава какво да прави с кариерата си. Просто Галас никога не успя да покаже при Арсенал това, което показваше с челски,а има отвратителен характер и не си говореше с голяма част от съотборниците си. Просто си е лекенце, не е голям играч, а май се мисли за такъв

ceco26
21.11.2010 14:41

Е кво е виновен Галас, че се махна от Арсенал, където щеше да бъде резерва или контузен? А и на тия годинки Венгер го знаем какво прави с играчите. Не смятам, че е направил нещо кой знае какво. То и Анелка, и Оуен, и Коул, и сума ти играчи са правели трасфери в кръвния враг на даден отбор, но е важна причината, а в случая Галас надали за пари е отишъл в Арсенал, та сега в Тотнъм или греша?

flipicha
21.11.2010 13:37

Има футболисти ,които играят със сърце за отбора ,а има и такива,които футболът е само бизнес.Галас е от втория тип.С Тевез беше същата работа от Ман.Ю в Сити ,а и не са малко случаите на такива подобни футболисти преминали в "кръвния" враг

Madoto_1
21.11.2010 13:15

Целия отбор трябваше да подмине Галас, защото той е предател, не само защото отиде от Арсенал в Тотнъм, а защото първо дойде от Челси в Арсенал, а после отиде и в Тотнъм.Това е наистина гавра с всички нас феновете на Арсенал, а дори и тези на Челси.Браво Насри!!!

FAB_4
21.11.2010 12:37

Браво, Самирчо, никво ръкостискане с лондонската курва