Улие и Ван Гаал се облизват за Бензема, но май няма да ги огрее

11:07
Улие и Ван Гаал се облизват за Бензема, но май няма да ги огрее
Карим Бензема очевидно ще бъде най-апетитната хапка на зимния трансферен пазар.

До Ювентус и Манчестър Юнайтед, които отдавна следят ситуацията около нападателя на Реал Мадрид, се наредиха Астън Вила и Байерн Мюнхен.

Мениджърът на "бирмингамци" Жерар Улие познава добре Бензема и смята, че французинът е решението на проблемите с контузените футболисти в атаката на Вила.

Треньорът на "баварците" Луис Ван Гаал пък вижда Карим като идеалния партньор на Марио Гомес в предни позиции.

Твърде вероятно е обаче желанията на двамата наставници да си останат само блянове, тъй като Жосе Моуриньо няма никакво намерение да пуска Бензема, въпреки че го държи на пейката. Специалния иска да има резервен вариант, ако Кристиано Роналдо или Игуаин получат контузия.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Rusiq111
06.12.2010 01:46

В Реал даже може да се каже че няма транферна политика.. Имат мото "Купи го или пак ще ни изложи" ... Реал купуват футболисти които са звезди или имат такива заложби ... Дават за тях много пари. И след това какво ... Преебават футболиста и го продават за смешни пари ... И тогава той показва потенциала си ... ПРИМЕРИ : Ван дер Ваарт... Робен ,СНАЙДЕР

gangsteraa
21.11.2010 13:44

просто се убеждаваме за пореден път колко ужасна е трансферната политика на Реал ... *sick* *thumb_down* продават играчи за по 10 милиона , които впоследствие вдигат цената си двойно и тройно и правят невероятни мачове , ами няма как да е друго , като не им се дават шансове ...