Сър Алекс: Бербатов не игра, защото имах нужда от различна вариативност

09:25
Сър Алекс: Бербатов не игра, защото имах нужда от различна вариативност
Прецених, че имам нужда от различна вариативност и затова не включих Димитър Бербатов в групата за мач срещу Уигън, сподели мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън.

"Той няма травма. Просто реших да не го включа в мача, защото имах нужда от по-различна вариативност на скамейката", аргументира решението си да остави българина извън състава шотландецът.

"Много съм доволен от победата, защото се изравнихме на върха с Челси и сега можем да сме по-спокойни. Радостен съм и от завръщането на Рууни. Той имаше нужда от тези 25 минути. В сряда срещу Рейнджърс Уейн ще играе цял мач и това ще бъде неговият шанс да се завърне пълноценно", каза още сър Алекс.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasedq
22.11.2010 07:25

Ако го няма парк в момента не ги виждам

intermaina
21.11.2010 13:57

По-опитни са имат рутина колкото и да не са във форма много брак има в Обертан. Не го харесвам посредствен футболист е много надежди имаше но нестава, ако трябва да го сравнява с Уилшер примерно е много зле

peshotar
21.11.2010 12:43

ЕМ Парк или ...Карик (той е по-добър но може да е в по-добра форма)..не са много по-добри.Скоулс е на възраст..защо да не играе Обертан?

intermaina
21.11.2010 11:41

Еми защото ако Тери и Алекс играят ще го изядат барабар с калеврите

peshotar
21.11.2010 11:31

е щo да не играе Обертан срещу Челси..във всичките мачове в които е играл са победили (освен срещу Вила откъдето то 2:0,2:2).А за Бербатов..нз Съра нали имал 100 ли нз колко мача с различен състав.Че Бербатов не е във форма не е ,но можеше да е резерва.Македа пък вкара последния мач,Рууни трябваше да поиграе..

intermaina
21.11.2010 11:26

наистина Бербо е слаб в момента , но не мисля че ако играеще нямаше пак да победят, според мен САФ си изгражда нов състав като се опитва да налага малдите играи не само като игрови минути а и психически ги изгражда , да носят отговорност , да решават сами мачовете всепак са с/у уигън ако бяха с/у Челси едва ли ще излезе с обертан и македа титуляри. А колкото до това че не вкарва и Дрогба не е вкарвал отдавна( не съм го следил по спомен говоря ).

dark1t0
21.11.2010 11:14

какъв офанзивен халф та тоя го мързи да тича *lol* *thumb_down*

ENGLANDFTW
21.11.2010 09:46

Когато един играч не попадне в групата вариантите са САМО два - или е контузен, или тренера никак не е доволен от формата му. Колкото и да се оправдава Фърги, нещата са ясни. И наистина Бербатов е много слаб напоследък, даже не може да уцели вратата. НО като плеймейкър е много полезен и ако съм на Фърги бих го пробвал като офанзивен халф. А и Скоулс не може да играе във всеки мач, а той е единствения полузащитник, който е във форма.. Карик и Флетчър са слаби. *smile*