Реднап: Защо да не спечелим титлата?

08:35
Реднап: Защо да не спечелим титлата?
Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап вярва, че отборът му има шансове да спечели титлата на Острова.

Вчера "шпорите" сътвориха исторически обрат при визитата си на Арсенал и спечелиха с 3:2, след като губеха с 2:0.

"Вижте каква е ситуацията във Висшата лига, борбата за титлата е отворена. Челси и Манчестър Юнайтед не са толкова добри, колкото бяха преди. По едно време те бяха почти непобедими, но сега ситуацията не е такава. Казах и на футболистите ми по време на тренировката в петък, че никога не сме имали по-добър шанс да станем шампиони. Защо да не се борим за титлата и да не я спечелим? Имаме страхотен отбор, който може да победи всеки един противник, и мисля че вече го доказахме. Аз не съм мечтател, а реалист и виждам, че моите момчета имат нужния потенциал да постигнат нещо голямо", коментира Реднап.

"Изключително щастливи сме, наистина. Мисля, че Уилям Галас, когото направих капитан, се справи невероятно. Той бе истински лидер на терена и моето мнение е, че заслужава да бъде обявен за играч на мача. Гарет също се справи наистина страхотно, Юнес също, както и останалите момчета от отбора, но Галас просто бе върхът. Имахме доста затруднения през първото полувреме, но втората част бе брилянтна за нашия отбор", добави мениджърът на Тотнъм.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

GARVANA11
21.11.2010 21:48

има още мнофо мачове...дори и да не вземем всичко от следващите 2 мача..не се знае..а дали само тотнъм продава гледам че челси не падат по назад *smile* а и не са само те...но хари е прав има шанс за титлата и тои е длъжен да го покаже на момчетата за да го искат и да повярват останалото е в бъдещето което идва..ние сме тотнъм супер тотнъм..не го забравяйте...

neo12345
21.11.2010 09:33

сега сме с ливърпол а след това с челси така че тва вопще неска лесни саперници *smile*

ogi999
21.11.2010 08:53

защото още следващите кръгове срещу слаби отбори ще продадете мача както стана с уигън *lol*