Нищо ново - Ибрахимович вкара красив гол и Милан взе нови три точки (видео)

23:40
Нищо ново - Ибрахимович вкара красив гол и Милан взе нови три точки (видео)
Милан победи Фиорентина с 1:0 като домакин в среща от 13-я кръг на Серия А. Така "росонерите" събраха 29 точки и продължават уверено да бъдат лидери във временното класиране.

Под проливния дъжд в Милано двата тима трудно успяваха да измислят нещо градивно в атака преди почивката. Точно когато всички очакваха реферът да свири края на полувремето, Бонера центрира отдясно, Златан Ибрахимович овладя топката на границата на малкия пеналт, вдигна си я във въздуха и със странична ножица таранът прати коженото кълбо в долния ляв ъгъл на Боруц - 1:0.

През втората част възпитаниците на Масимилиано Алегри изглеждаха доволни от това да играят солидно в отбрана и да дебнат противника на контра.

В 79-а минута удар на Амброзини от границата на наказателното поле на гостите с мъка бе уловено от Боруц.

Две минути по-късно Джилардино изведе Ляич сам срещу Абиати, като сърбинът веднага отправи плътен удар, но стражът плонжира и изби топката встрани от вратата.

Импулсът в играта на "виолетовите" бързо бе угасен от класните намеси на Неста и Тиаго Силва и възпитаниците на Синиша Михайлович трябваше да се задоволят само с почетно поражение от тази си визита. За да стане вечерта за Фиорентина още по-неприятна в последната минута на даденото от съдията продължение Пер Кроудруп бе изгонен заради недоволство от съдийско отсъждане.

Милан - Фиорентина 1:0


1:0 Ибрахимович 44-а мин

Милан: Абиати, Тиаго Силва, Дзамброта, Бонера, Неста, Амброзини, Гатузо, Зеедорф, Фламини, Робиньо, Ибрахимович

Фиорентина: Боруц, Кроудруп, Натали, Комото, Паскуал, Ляич, Маркиони, Д Агостино, Донадел, Черчи, Джилардино


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Madoto_1
21.11.2010 13:05

Ибрахимович беше дърво в Барселона, но там никой не играеше за него, а всеки играе за Меси.В Милан е различно и повечето атаки се завършват от Ибрахимович, а той просто умее да вкарва най-красивите голове.

torres12312
21.11.2010 12:31

който казва че ибра е давро и .. не разбира от фубол златан е страхотен нападател *wink*

arsenal4yy
21.11.2010 09:31

Милан трябва да го задържат *smile* вкарва много голове и то решаващи,гола си беше красив.

golemiq_geshan
21.11.2010 01:03

Еми в сравнение с головете , които е вкарвал и за неговите възможности , това не е кой знае колко красив гол , но наистина има някои футболисти , които си мечтаят да вкарат поне такъв *joking*

Ginekologa
21.11.2010 00:21

браво ибра може си куц кон но не си като берба *joking*