Венгер: Мистерия е как загубихме по този начин

20:05
Венгер: Мистерия е как загубихме по този начин
Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер заяви след загубата от Тотнъм с 2:3, че не може да си обясни защо неговият тим е допуснал толкова неприятно поражение срещу местния съперник от Северен Лондон.

Венгер заяви след края на мача, загубен от "артилеристите" с 2:3 у дома:

"Не знам какво да им кажа, когато анализираме мача. Мистерия е как загубихме двубоя по този начин. Ако погледнете статистиката и числата, ще ви бъде много трудно да разберете защо сме паднали. Аз смятам, че се представихме на ниво, показахме качества. Ние обаче трябва да сме внимателни през целите 90 минути, защото падне ли концентрацията, то тогава се получават грешки и късмета вече не помага. Погледнете само чистите положения, трудно е да се разбере как допуснахме три попадения. Сами сме виновни обаче, така смятам аз".

Венгер призна освен, че съжалява за пропусната възможност неговия тим да излезе на върха в Англия. Той каза още:

"Разбира се, че съжалявам! Имахме отличен шанс, но не се възползвахме. Това, което ме притеснява е факта, че имахме шанс да излезем на върха, а когато трябваше да покажем най-доброто от себе си, ние не успяхме. Три домакински загуби е прекалено много. Днес бяхме в отлична позиция и се провалихме. Трябва да приемем това. Тук става въпрос повече за психика, отколкото за футбол. Ако Тотнъм бяха създали 10 положения и доминираха през цяката среща, загубата щеше да се преглътне по-лесно. Ние обаче бяхме по-добри, но не победихме. Получи се някаква странна смесица от умора и липса на концентрация".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

GARVANA11
21.11.2010 21:56

да арсенал винаги падат защото са продали мача особенно на тотнъм *smile*..чак толкова да са надиграли тотнъм не видях..по скоро тотнъм нищо не игра почти целия мач но когато имаха положения се възползваха и вкараха..но ако тотнъм бяха играли и бяха били с повече?

golemiq_geshan
21.11.2010 01:15

И според Венгер щом загубата е мистерия , значи или е имало намеса на външни , по - висши сили , или мача е бил уреден и той последен е научил *lol* *lol* *joking* *party*

ceco26
20.11.2010 23:12

Ми те вкараха 2 гола 1вото полувреме и 2рото...заспаха и не знаеха какво да правят...

rokera_henry
20.11.2010 22:16

Ква мистерия, бе, тъпан! Всички видяхме как и знаем защо, само ти ли не знаеш и не видя? Айде стига глупости.. всяка година едно и също........