Ясен Петров: Доволен съм от победата, браво на Гара

17:56
Ясен Петров: Доволен съм от победата, браво на Гара
Старши-треньорът на Левски Ясен Петров изрази задоволство след победата с 3:1 над Банско в турнира за Купата на България.

"Получи се типичен турнирен двубой. Видяхте една прекрасна публика на Левски, един пълен стадион, който създаде добра атмосфера за игра. Рутинна победа за Левски. Пак си направихме мача малко по-труден - пропуснахме доста положения, допуснахме и някои слабости в защита. Мисля, че закономерно спечелихме мача. Търсехме трети гол, при 2:0 Дембеле пропусна от чисто положение, а ако беше вкарал, мачът щеше да приключи. Изключително много ме радва, че Дембеле вкарва във всеки мач", каза Петров.

"Не мога да коментирам претенциите на домакините. За нашия гол - мисля, че бе редовен. За отменения гол на Банско, не мога да кажа нищо. Как да коментирам жълтите картони на тримата ни нападатели - два от тях бяха при единоборство. При Жоазиньо нещата бяха малко по-различни. Не поощрявам тези неща. Имаме мач след едва една седмица. Това ни дава доста време и възможност да работим в една дълга седмица. Всички цели са важни за нас, както в турнира за Купата, така и за първенство и Лига Европа", допълни Петров.

"Не съм притеснен за поста си, дори и да паднем от Гент. Даваме най-доброто от себе си в работата, убеден съм, че това ще даде резултат", каза още Петров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация