Славия продължава напред за купата след два гола на Божов

15:27
Славия продължава напред за купата след два гола на Божов
Славия победи Лудогорец 1947 с 2:0 като гост в мач от 1/16-финалите за Купата на България и продължава в следващия етап от турнира.

Домакините започнаха много добре срещата и имаха надмощие, но в 16-а минута Божов бе изведен добре срещу вратаря на противника и го преодоля за 1:0. В 45-а отново той бе намерен на удобна позиция и не пропусна да удвои.

След почивката в 58-а Гинев от Лудогорец бе изгонен за удар без топка на противников футболист. В 72-а Христов пропусна добра възможност да направи резултата класически.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

yamahata
20.11.2010 16:05

Тъкмо се връщам от така наречения 'Мач' гол беше от такава засада че вратаря на славия я виждаше само страничния съдия не.Бяха цели 3-ма футболиста какк от толкова бутилки нито една не го цапна този педал грозен през целия мач вратаря на славия се правеше на расеян винаги бъркаше от къде да изпълни и при всяко едно изпълнение се бавеше по средно 1 и 20 сек пастата се сети чак в края на мач да му даде жълт този страничен съдия кактно де вдигаше засади за Славия се събуди 2-то половреме и за всяка атака на домакините той си вдигаше сопата по едно време ми кипна беше пред мен и търсех нещо с което да го нокалтирам дечицата на кокала бяха толкова мижави през целия мач домакините доминираха дори със 10 човека играеха още по добре само че тези тримата си бяха получили паричките и не трябваше да допуснат славия да се издъни и искам да чуя пенсията Венци пак да се оплаква от реферите всеки един фен на стадиона видя и забеляза когато имаше някакво съприкосновение нещо което не се харесваше на кокала той си дига раката и пастата дава фал или страничния засада меко казано съм отвратен от Бг Футбола !