Бордо следи Валери Божинов

08:35
Бордо следи Валери Божинов
Бордо може да поиска Валери Божинов през зимата.

Треньорът на френския гранд Жан Тигана не е доволен от представянето на нападателите си и желае да усили атаката на тима. От началото на сезона голмайстор на "жирондинците" е Модест с едва 3 попадения.

Божинов има два гола с фланелката на Парма през този сезон и не е на ниво, а отборът му като цяло бележи малко. Българинът не е твърд титуляр в селекцията на Паскуале Марино и за сега не успява да повтори представянето си от миналия сезон.

При това положение едва ли ръководството на "дуковете" ще си позволи да държи скъпо платен футболист, какъвто е Валери.

За Бордо обаче нападателят би бил сравнително евтин вариант. Смята се, че срещу скромна сума от 4-5 милиона евро, Божинов може да се озове при "жирондинците".

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kalinho
20.11.2010 11:33

Абе и двамата сте пълни смешници. Божинката си е талант и винаги играе с голям хъс и желание. Всеки играч има трудни моменти. А и Парма има 8 гола колко да вкара от тях Божинов 9 ли?

gaitaneca
20.11.2010 09:34

да бе бахти патара е тоя има 2 гола кав ти бордо кви 5 лева сега може и да не е титуляр незнам ако е така се извинявам ама с 2 гола може да играе в българия и да ги направи на 6 тъкмо заведението на баровците найт-флай мисля че така се казваше ще му е на близо

betelina
20.11.2010 09:32

никой няма да го вземе ще се върне в българия да рита за славия или някво друго такова отборче