Глобяват Моуриньо и Пресиадо

19:33
Глобяват Моуриньо и Пресиадо
Испанската комисия против насилието в спорта препоръча треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо и този на Спортинг Хихон Мануел Пресиадо да бъдат наказани за устния си конфликт миналата седмица.

Коментарите на двамата преди срещата, спечелена с 1:0 от Реал, "са допринесли за създаването на враждебна обстановка", коментират от комисията, искайки Испанската футболна федерация да вземе "подходящите дисциплинарни мерки".

"Комисията, освен това, вярва, че е задължително да се предотвратяват такива ситуации", се казва още в изявлението.

Моуриньо ядоса Пресиадо преди срещата, предполагайки, че треньорът на Хихон е излязъл с отслабен състав в мача с Барселона по-рано през сезона. Пресиадо пък нарече португалеца "злодей". В крайна сметка конфликтът между двамата завърши на паркинга пред стадиона, когато веднага след срещата, Пресиадо се опита да замери автобуса на Реал с бутилка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

yoyothebestplay
20.11.2010 13:08

разбира се тоя моуринио не рядко съм го твъдял , че е пълен олигофрен ама чак злодей.. *lol* може би смешник да го беше нарекъл *joking* *beer*

flipicha
19.11.2010 19:41

...Пресиадо се опита да замери автобуса на Реал с бутилка.Жозе кво го боли,нещо да е обидил,не виждам смисъл да бъде наказан.Това е тактика на наставниците и не само ти я използва,това че онзи е поддал на напрежението си е негов проблем ,да си глобяват само него