Младок на Юнайтед възхитен от Бербатов

15:28
Младок на Юнайтед възхитен от Бербатов
Младата надежда на Манчестър Юнайтед Том Клевърли, който в момента е под наем в Уигън, похвали централния нападател на "червените дяволи" Димитър Бербатов, заявявайки, че българинът е несравним при контрола на топката в малки пространства.

Английският младежки национал "хвана окото" по време на летния лагер на Юнайтед в САЩ, когато вкара страхотен гол срещу звездите на МЛС. Клевърли похвали всички в манчестърския гранд, но най-много Пол Скоулс и Димитър Бербатов.

"Видях вниманието, което получава Юнайтед по света и си казах \'Уоу\'. Но все още се чувствах като дете в отбора на мъже. Ние играхме пред 70 000 души публика в Хюстън и всичко протече добре за мен", сподели младежът.

"Играх заедно със Скоулс, който има брилянтна техника и никога не губи топката. Пасовете са разликата в Юнайтед. Има толкова малко грешки и контролът на топката на малки пространства от играчи като Димитър Бербатов е несравним", добави Клевърли.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

gaitaneca
20.11.2010 09:37

и аз много искам да вкарва голове но и на него не му е лесно силно се надявам да има вкарани накрая поне 16,17 гола във визшата лига за да бъде оценен и ако не бяха тия 30 милиона паунда нямаше да го плюят толкова

paco_kl
19.11.2010 22:05

нищо ново не казваш младежо.берба си е играч с отлични качества,но има и акъл!това го прави един от световните звезди в този спорт

mitkodan4ev
19.11.2010 21:43

Берба е стархотен. Жалко че всеки гледа на него като такъв само когато вкарва. Може би ако беше леке и стоеше само пред вратата и чака на готово щяха да го обичат повече. Никой не обръща внимание на това, че всяка атака минава през него и именно той разпределя топката и то как.

BerbaTheBest
19.11.2010 18:59

Юнйатед-Уинър,толкова ли е трудно да си прочитате статиите преди да ги пуснете.