Крис пропуска гостуването на Ланс

14:46
Крис пропуска гостуването на Ланс
Бразилският защитник на Лион Крис ще пропусне неделното гостуване на Ланс в среща от френската Лига 1.

Бразилският защитник получи травма в коляното, а освен това няма да може да помага на своя тим и в мача от Шампионската лига с Шалке 04 в сряда. След лошия старт на сезона, Лион нямат загуба в последните си шест мача и в момента са осми в таблицата, на само три точки от върха.

Олимпик Марсилия, които гостуват на Тулуза в събота, ще бъдат без халфа Беноа Шейру, който е с контузия. Нападателят Андре-Пиер Жиняк ще има шанс да се изяви срещу бившия си клуб. Нападателят Матийо Валбуена, който вкара при победата на Франция над Англия в сряда, най-вероятно ще получи почивка, за да може да играе в Шампионската лига срещу Спартак Москва. Брандао също е под върпос за мача, заради травма в глезена.

Съперникът на Левски в Лига Европа - Лил, който е втори в класирането на Лига 1, ще опитат да поставят под напрежение изненадващия лидер Брест.

ПСЖ пък ще бъдат без вратаря си Апула Едел за втори пореден мач при домакинството на Каен в събота. Защитникът Сеара пък е готов да влезе в игра, след като премина успешна операция на носа в четвъртък.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация