Петров: Купата е една от основните ни цели

14:30
Петров: Купата е една от основните ни цели
Старши-треньорът на Левски Ясен Петров заяви, че спечелването на Купата на България е една от целите пред отбора за този сезон.

Наставникът на "сините" подчерта, че отборът ще подходи сериозно към гостуването на Банско 1951 в утрешния двубой за купата.

"Имаме запис от последния мач на Банско срещу Вихрен. Ще направим всичко възможно да разузнаем добре противника, но всичко зависи от нас. Сами можем да си направим мача лесен или труден", каза Петров на пресконференция на стадион "Георги Аспарухов".

"Ще подходим сериозно, мачът е важен за нас. Спечелването на купата е една от целите пред отбора през този сезон", допълни треньорът на Левски.

Той сподели какви са кадровите проблеми в състава преди утрешния мач. "Дарко има проблеми с прасеца, а Гара Дембеле - с адукторите. Ще преценим по-добре за тях след днешната тренировка. Искам да благодаря на селекционера на Мали, който прояви професионализъм спрямо Гара и неговата контузия. Възстановяването на Йовов върви добре, но той най-вероятно ще изпусне следващите два мача на отбора", завърши Петров.
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация