Промяна в руския шампионат помага на Ювентус да вземе нов защитник

14:00
Промяна в руския шампионат помага на Ювентус да вземе нов защитник
Промяна в регламента на руското първенство е на път да позволи на Ювентус да привлече без затруднение бранителя на Рубин Казан Салваторе Бочети, съобщава "Кориере Дело Спорт".

Както е известно, от 2011 година Висшата лига на Русия ще се провежда по формулата есен-пролет и ще стартира в средата на август.

Настоящият сезон 2010, който започна през март месец, ще завърши след около десет дни и това означава, че в следващите девет месеца няма да има официални мачове в Русия.

От ръководството на Ювентус възнамеряват да предложат да привлекат Бочети под наем за шест месеца, като бившият защитник на Дженоа да се присъедини към "Старата госпожа" през януари.

Въпреки това, е възможно трансферът да не се осъществи, като Рубин прескочи груповата фаза на Шампионската лига и трябва да играе осминафинали през февруари и март 2011.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dante_Shift
18.11.2010 22:30

1. Много странно е, как в държава с такива температурни аплитуди, са решили първенството им да е есен-пролет. 2. Преди няколко месеца, когато видях Бохети да играе в Рубин, чак започнах да се оглеждам в небето за летящи прасета...после намерих една глутница диви свине, дадох им на всичките Ред Бул и чаках да полетят, за да повярвам, че толкова перспективен италиански футболист (и то ЗАЩИТНИК!!!) играе в Русия *erm* е - полетяха явно *joking* И колко добре звучи само централна двойка Леонардо Бонучи и Салваторе Бохети (като Бохети по принцип може да играе без проблеми и отляво ... също като Джорджио Киелини)... *thinking*