Батков решава за Ясен след мача с Гент

09:06
Батков решава за Ясен след мача с Гент
Съдбата на Ясен Петров в Левски ще се реши след ключовия мач с АА Гент за Лига Европа, разбра "Тема Спорт". Тодор Батков вече е разговарял с Георги Иванов по този въпрос, а двамата ще се срещнат в кантората на адвоката след сблъсъка с белгийците.

Резултатът от мача срещу Гент ще изиграе ключова роля за оставането на Ясен Петров в Левски, макар че Гонзо нееднократно подчерта, че треньорска рокада на "Герена" въобще не се разглежда. Столът на пловдивския Джанини обаче се клати сериозно след слабите игри и резултати на отбора във вътрешния шампионат.

Левски изостава на 5 точки от лидера Литекс, а преди дни се измъчи срещу Академик при минималната победа с 1:0. Този факт определено смущава Тодор Батков, който няма да пожали Ясен Петров, ако отборът не спечели оставащите мачове до края на годината в България. Интересното обаче е, че адвокатът изисква от "синия" треньор прескачане на груповата фаза в Лига Европа. Нещо, което до този момент не е обявил на всеослушание.

В някои медии вече дори се спрягат евентуалните заместници на Ясен Петров. Както обикновено, в списъка фигурират вечните заподозрени Вячеслав Грозни, Славолюб Муслин, а също така и Николай Костов. Последният доскоро бе треньор на украинския Металург Донецк, но подаде остава заради слаби резултати. Костов бе спряган за Левски още след уволнението на Ратко Достанич.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация