Запорираха правата на ЦСКА над Макиньос и Шеридън

08:38
Запорираха правата на ЦСКА над Макиньос и Шеридън
Акциите на ЦСКА са под запор заедно с трансферните права на двама футболисти, стана ясно от обезпечителна заповед, публикувана в търговския регистър. Тя е на офшорната компания "Пепаз Трейдинг Корпорейшън" от държавата Белиз. Запорът е наложен заради дълг на стойност 556 000 евро, информира "7 дни спорт".

Интересното е, че запорът е наложен и върху трансферните права на двама футболисти на ЦСКА - Килиън Шеридан и Маркиньос. Ако запорът не бъде вдигнат, ЦСКА няма да може да продаде нито един от тях през зимата. Именно на трансферирането на Маркиньос се разчиташе да се попълни бюджетът на клуба за следващата година.

Под запор са акциите на фирмата "Титан Спорт", която е собственик на ЦСКА. Оттам блокажът продължава и към акциите на футболния клуб - общо 6,5 млн., всяка от тях с номинална цена от 1 лев.

За да се даде ход на обезпечителната заповед, това означава, че от офшорката в Белиз са представили доказателства, които съдът е приел за валидни и е издал изпълнителен лист, коментираха пред "7 дни спорт" юристи. Запорът означава и това, че преди да се изплати сумата, сделка за продажба на футболния клуб не е възможно да бъде сключена.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

martu_pr0
18.11.2010 16:38

ХОьаахоа ще се размибете със Базил Де Карварьо *wink*

Kalinho
18.11.2010 11:03

akdogg кой ти каза, че са пълни глупости? Имаго и в регистрите, така че новината е реална колкото и да не им се иска на някой.

Barca_fen112
18.11.2010 09:01

Иначе пак тръгнали да копуват други футболисти *lol*