Жигич: Победихме ви заслужено

08:21
Жигич: Победихме ви заслужено
Нападателят на Бирмингам Никола Жигич заяви, че България има много качествен отбор, но той и неговите съотборници от Сърбия са спечелили заслужено контролната среща в София.

Таранът, който вкара единственото попадение за гостите в 80-та минута, заяви: " България има много добър отбор. Те имаха няколко много добри положения, но нашата защита се справи на ниво. Това е един много качествен отбор, но вие видяхте, че ние бяха по-добри днес и заслужено победихме".

Жигич каза още: "Играхме добре през цялата среща, но най-важното нещо е, че спечелихме. Видяхте, че нашия треньор искаше да изпробва някои нови играчи. Мисля, че те се представиха много добре. Получих добра топка при гола, но най-важното е, че победихме. Да, вървеше ми днес, възползвах се от шанса, който се откри пред мен и успях да вкарам".

Голмайсторът допълни, че днешния успех е от голямото значение за "плавите". Той каза още: "Тази победа означава много за нас, защото знаете, че има пауза от три месеца. Най-важното е, че победихме и си върнахме самочувствието".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

thrill
18.11.2010 11:47

Мега - тъп и скучен мач . *thumb_down* Отново загуба . Някой по-долу пише, че който вкарал - той печелел ?! Е, да . Много ясно , че е така, но защо все другите вкарват и печелят ? Докога ?

Dororo
18.11.2010 11:38

Ее така е.Като не вкараш,ще ти вкарат.В този мач беше които вкара печели.

Asamoah
18.11.2010 11:31

Мога да ти го Жигна заслужено искаш ли тъп сърбин !

termil
18.11.2010 09:06

много слаби и двата отбора но БЪЛГАРЪЯ по слаба

torres12312
18.11.2010 08:27

как си мислиш че и заслужено *lol* и двата отбора нищо не напрайха цял мач х тряяше да е *wink*