Преобразена Франция наказа беззъба Англия на \"Уембли\"

23:56
Преобразена Франция наказа беззъба Англия на \"Уембли\"
Франция победи Англия с 2:1 на "Уембли" в приятелски мач между двата отбора.

Преди почивката "петлите" бяха коренно променен тим в сравнение с този, който се провали тотално на Световното първенство в ЮАР. Гостите разиграваха технично в центъра на терена и лесно стигаха да дъгата на наказателното поле. В 8-а минута шут на Малуда бе спасен от Фостър. Три по-късно стражът на "Трите лъва" отрази и удар на Гуркюф. В 16-а обаче Малуда и Бензема разиграха много добре на едно-две и нападателят на Реал Мадрид вкара за 1:0. В играта на Англия липсваше всякаква организация, а Франция действаше с финес и самочувствие. Домакините все пак отправиха два точни удара преди почивката, но те бяха твърде слаби, за да затруднят стража на "петлите".

Франция започна чудесно и второто полувреме. "Петлите" организираха 2-3 много добри атаки и при една от тях стигнаха до втори гол. В 55-а минута Саня центрира добре отдясно и непокритият Валбуена засече за 2:0. След попадението Англия живна и опита да обърне развоя на срещата. В 63-а Джерард стреля, но топката кацна върху напречната греда. В 80-а отново той имаше чудесен шанс. Ударът му обаче мина покрай гредата. Домакините все пак успяха да намалят с гол на Крауч. Нападателят остана непокрит на далечната греда след центриране от корнер и вкара за 1:2. В защитата на французите се забеляза паника, но до обрат не се стигна, въпреки 5-минутното продължение и силния натиск на "Трите лъва".
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dante_Shift
18.11.2010 07:17

Франция на Лоран Блан е съвсем друг отбор, от този, който се водеше от Доменек. А и Англия определено играха в много експериментален състав. Иначе мача си беше хубав и определено ми хареса Франция как играе *thumb_up*