Матеус: Когато всички са здрави, ще се представим по-добре

21:25
Матеус: Когато всички са здрави, ще се представим по-добре
Доволен съм от представянето на футболистите, каза наставникът на България Лотар Матеус след загубата с 0:1 от Сърбия на "Васил Левски".

"Мисля, че можем да бъдем доволни от резултата. По принцип съм доволен от представянето, като видите къде играят футболистите на Сърбия и на нашия тим. Смятам, че голът падна от засада. Като цяло се гордея с моите футболисти, нашия тим има бъдеще", сподели Матеус.

"Не искам да говоря за футболисти, които не са тук и не искат да играят за България като Димитър Бербатов, Валери Домовчийски. Аз работя с тези, които са тук", продължи германецът.

"Няма значение къде губя. Дали в България, или навън. Не обичам да губя. Но като се има предвид, че много играчи не можеха да играят днес заради контузии смятам, че когато целият отбор се събере, ще се представим добре", добави наставникът.

"Класирането е доста далеч, има и доста време до мачовете, има много време, за съжаление имаме само един приятелски мач до тази дата, което за мен е крайно недостатъчно. Иска ми се да работя повече с тези футболисти. Давам най-доброто от себе си, ходя, гледам мачовете им", завърши Матеус.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

levskarra
17.11.2010 22:23

да го духа матеус.къде се набута при сомалийчетата както каза симонович.и тея путки футболистите нищо не става от тях.тва съм сигурен че е най слабото бг поколение