Лекари спасиха мъртвопияни футболисти на ЦСКА

15:43
Лекари спасиха мъртвопияни футболисти на ЦСКА
Двама футболисти на ЦСКА от юношите, родени през 1995 година, са били откарани по спешност в болница снощи заради алкохолно натравяне. Новината съобщиха за БЛИЦ източници от "Бърза помощ".
 
Според непотвърдена информация става въпрос за 15-годишните Димитър Владимиров и Светлозар Методиев, които организирали купон в спортното общежитие на Четвърти километър заедно със свои приятели. На сбирката присъствали още няколко момчета. Там са били и съотборниците на Владимиров и Методиев в ЦСКА Здравко Китанов и Павел Янев.

Митко и Светльо обаче попрекалили с пиенето и малко преди полунощ им станало лошо. Започнали да повръщат и да се изпотяват обилно.
 
След като двама почти загубили съзнание, възпитателите от общежитието повикали "Бърза помощ". За щастие линейката пристигнала навреме. Митко и Светльо били закарани веднага в Окръжна болница, където дежурният екип успял да им помогне, включвайки ги на системи.
 
БЛИЦ потърси за коментар шефа на детско-юношеската школа на ЦСКА Георги Георгиев.
 
"Не мога да ви кажа подробности. В момента върви разследване. След като разбера какво точно се е случило, ще вземем решения. На този етап не мога да потвърдя дали е имало пияни момчета и дали те са се натровили. Искам обаче предварително да кажа, че който е опетнил името на ЦСКА, ще си получи заслуженото", заяви Гецата. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

KARAMELITE
17.11.2010 20:53

еии тези пишлемета на 15 години големите пия4и ве4е а така това да ви е за урок да видим ще кусате ли алкохол ве4е

unstoppable_ss
17.11.2010 16:47

хаха Алкохолици още от сега малките Цскари поддръжават на Иван Иванов *lol*

Vylkov
17.11.2010 15:48

прасето от малко става мазна свиня *lol*