Рио: В днешно време играчите нямат време за пиянски гуляи

11:29
Рио: В днешно време играчите нямат време за пиянски гуляи
Бранителят на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд заяви, че в модерния футбол няма място за играчи, които "са непрестанно в центъра на купона" и в същото време търсят справедливост.

Капитанът на Англия даде пример с няколко професионални играчи, които са в пресата, заради пиянски гуляи през последните седмици. Според звездата на Манчестър Юнайтед, алкохолът е бил свързан с играта, когато той е навлизал във футбола. Според Фърдинанд играчите "не трябва да живеят като монаси", но все пак смята, че трябва да се държат отговорно и за пример.

"Трябва да поемаш отговорност във всяко едно отношение. В днешно време мачовете са в събота, после във вторник, после в събота, после във вторник. В тази игра няма място да излезеш, да гуляеш по баровете и да се размазваш както си свикнал. Това беше част от културата, но когато бях дете. В днешно време не можеш да си го позволиш. Играеш срещу отбори, които са в адски добра физическа форма. Ако не си им конкурентен няма да можеш да се справиш. Пиенето те отдалечава рязко от това да си топ играч. Ако имаш свободна седмица, да, няма проблем да излезеш, да се забавляваш и малко да се отпуснеш. Не е нужно да живеем като монаси, но трябва да вършим нещата в подходящото време", заяви Фърдинанд.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Gogata85
17.11.2010 15:56

biserms ми че то затова ние имаме толкова "добър" футбол *sad*

biserms
17.11.2010 11:46

Рио, Рио.....Явно не си бил в България ...