Лечков: Има корупция и при юношите

08:59
Лечков: Има корупция и при юношите
Вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков заяви, че корупцията и нагласените резултати са плъзнали дори в юношеските първенства.

"Много ми е тъжно да призная, но има съмнения, че сделките са стигнали дори до елитните юношески групи - каза той, цитиран от "7 дни спорт".

Ставало въпрос за резултати, които влизали в залаганията.

Лечков добави, че БФС си е свършил работата и е предал необходимата информация на следствието и прокуратурата относно съмненията за черно тото в българските клубове. Оттук нататък следва и те да си свършат работата, допълни Лечков. Почетният президент на Сливен 2000 е обсъждал проблема и с премиера Бойко Борисов, който пък от своя страна настоял да се внедрят агенти във футболните клубове, които да следят за редовността на двубоите.

Кметът на Сливен добави, че неговият отбор е бил първият, който е поискал смяната на шефа на съдийската комисия Костадин Костадинов. Това се случи още след втория есенен кръг, когато Сливен бе ощетен в Благоевград срещу Пирин.

"Аз тото не играя и отговарям за собствените си действия. Никак не е приятно обаче, ако съдията е главна фигура във футболните двубои. Това означава, че нещо не е наред", допълни Лечков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sasedq
17.11.2010 09:33

АААААААААА ДОБАР ДЕН ! Корупцията не е само с "нагласени" мачове.Баща ми кара С класа => титуляр в който си искам отбор => национал след някоя друга година. Как да имаме добри футболисти като те си стоят по къщите отказани от всякакъв футбол.Всичко ни е наопаки тука