Агентът на Ибра към Кройф: Върви по дяволите!

08:54
Агентът на Ибра към Кройф: Върви по дяволите!
Агентът на нападателя на Милан Златан Ибрахимович започна жестока атака към легендата на Барселона Йохан Кройф.

Тази седмица Кройф награди Ибра на церемонията за футболист на Швеция, но вместо да му благодари агентът Мино Райола отговори с обидни и агресивни реплики.

"Кройф може да върви по дяволите! Той е никой", е цитиран Райола от шведски вестник.

"Той остаря твърде много и вече няма смелост да продължи треньорската си дейност, след като няма идея как се тренира модерен клуб. Защо той не каза на Златан, че не е подходящ за испанския футбол преди той да отиде в Барса. Мисля, че Кройф трябва да е затворен в лудницата, заедно с Гуардиола, така че да си седят тихо и да играят заедно карти. Ще направят наистина голяма услуга на Барселона", каза още язвително Райола.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

plamen_titan
21.11.2010 00:52

Гуардиола наистина е луд,затова че дадоха Самуел Ето'о.Освен че бележи голове като ненормален,никога не съм виждал камерунеца да стои на едно място,винаги тича и се връща назад да получава топки,много голям футболист и голмайстор.ако питате мен,камерунеца е с класи над Меси и Роналдо / лично мое мнение/

Barca_fen112
18.11.2010 09:14

Смешник като клиента си който вече не заслужава дори да му споменем името на това босненско дърво ! Ако Кройф и Пеп не са никои кои сте вие ве 2ма лайнари прости ! *sick*

messyfan
17.11.2010 15:49

Да,това не е Ибра от времето,когато играеше в Аякс.Страшно много му се събра заради това,че неможа да се наложи в най-великият клуб,то и сега само пречи на Милан но страшно много съжалявам за това,че беше разменен за головата машина-Ето О.Голяма загуба за Барса е неговото отсъствие.А Ибра да върви по дяволите,заедно с агента си.

biserms
17.11.2010 11:29

Хаха Кройф бил никой *lol* А ти кой си бе пу*ьо ? Агент на един босненски МАНГАЛ, тва си ти !

sasedq
17.11.2010 09:29

Ако кройф е никой тогава Райола какъв е ? Това че клиента му е супер куц кон и неможе да играе не значи че гуардиола е луд.Ако е луд то е защото купи ибранос а подари на интер най добрия нападател в света.Въпреки слабите изяви на ибранос гуардиола го пускаше постоянно уж да докаже че може да играе но той и така не го направи.