Италианци харесаха Огнянов от Левски

08:42
Италианци харесаха Огнянов от Левски
Италиански сайт за млади таланти обяви Мариян Огнянов от Левски като обект за интересна и евтина сделка. Изданието "Ил Медиано", което поддържа собствена "Енциклопедия за таланти", включи 22-годишния халф на "сините" в рубриката си "Две сделки на ниска цена". Изданието твърди, че талантът от Лом може да бъде купен съвсем изгодно от Левски срещу 300 000 евро.

"Ако погледнем към Източна Европа, там има един футболист, който е вкарвал гол на Челси с Моуриньо - пише "Ил Медиано". "Мариян Огнянов оттогава е непрекъснато в състава на Левски, с изключение на един сезон, в който е играл под наем. Той е силен от втора позиция и има съвсем прилични габарити - 181 см на 72 кг. За 112 мача в Левски е вкарал 12 гола."

На "Герена", където Огнянов отново се бори за място в титулярния състав, все още не са решили какво ще го правят след края на есенния сезон. При оферта от 300 000 евро обаче със сигурност талантът от Лом ще бъде продаден.

Другият млад талант в рубриката на изданието "Две сделки на ниска цена" е 21-годишният вратар Бенджамин Фостър, който пази на германския Кемнитцер. Според "Ил Медиано" Фостър е по-евтин от нашия - 75 000 евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Futbulfen
17.11.2010 12:17

Мариян има талант,но някак тъпче на едно място и ако преди извинението му беше,че не му се дава шанс,то сега в доста мачове е титуляр или влиза като резерва.Трябва да реши дали иска да играе голям футбол или винаги да бъде така наречената "млада синя/национална надежда".

Forzarossoneri
17.11.2010 11:33

psiharizlle,вземи се ограмоти малко,вместо да висиш по цял ден в Интернет. *wink*

psiharizlle
17.11.2010 10:23

изобщо не го харесвам тоз 1вия мач с Лил той прееба отбора няколко пъти наще бяха 2ма на 2ма 3ма на 3ма и тоз обитак я начобанваше в космуса *thumb_down*