Чех: Резилът срещу Съндърланд няма да се повтори

18:39
Чех: Резилът срещу Съндърланд няма да се повтори
Петър Чех смята, че загубата на Челси с 0:3 от Съндърланд, е шамар, който може да се окаже изключително полезен за тима от Западен Лондон.

"Хубаво е от време на време да отнасяш по някой шамар. Сега е важно как ще реагираме в следващия мач", коментира 28-годишният страж пред британските медии.

"На пример, през седмицата играхме много силно срещу Фулъм и създадохме положения. Но в последния мач се издънихме. Трудно е да го обясня. Никой не го очакваше, това е изключение."

Чех признава още, че представянето на отбора е било толкова слабо, че "сините" са заслужавали да отнесат и по-солиден пердах.

"Това бе най-лошата ни игра в последните години. Бяхме победени у дома след дълъг период и хората разбират, че това може да се случи."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Alejandro888
16.11.2010 19:56

прав е! няма да се повтори, даже ще се потрети! *lol*

ArshavinBoy
16.11.2010 19:41

То идва без да пита таака 4е не се знае гостуване на Бирмингамци не е лесна зада4а *party* *thumb_up* *beer*

juve_83
16.11.2010 19:02

Не, просто се случва някои хора да залагат на черно тото *joking*
Освен това Чех беше единствения който май не беше в играта и пазеше като луд, но цялата защита беше хваната *lol* В резултат на изявите на Чех това пролича още повече, понеже ги принуди на няколко пъти да стават смешни тъй като той спасяваше *thumb_up* Браво на вратаря и пълен позор за почти всички останали футболисти на Челси